• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • AlbaC
    Anonym (Enigma) skrev 2024-06-12 21:52:32 följande:

    Ångra saker e bara slöseri med tid men om jag fick en chans att få nåt ogjort skulle jag ta den. Om jag visste då vad jag vet idag så skulle jag inte ens tittat åt ditt håll.


    Är det samma person du skrivit om hela tiden eller har det skiftat? Dina inlägg matchar vissa händelser i en relation jag haft i tid nämligen men vissa inte. Därför jag undrar. 
  • Anonym (Två månader av saknad)

    Bästa tråden på länge, så skönt att skriva av sig :)

    Hej Maria! 
    Hoppas allt är bra med dig. Jag har tänkt mycket på vårt förhållande och det vi hade, kanske var vi rätt bra ändå. Saknar dig oerhört mycket. Måste därför fråga dig en sista gång hur du känner, om inte annat för att släcka mitt egna sista hopp. Du är en av de personer som har betytt mest för mig och vill du ska veta att jag fortfarande tycker du är en fantastisk tjej 💕

  • Anonym (Enigma)
    AlbaC skrev 2024-06-12 23:07:05 följande:
    Är det samma person du skrivit om hela tiden eller har det skiftat? Dina inlägg matchar vissa händelser i en relation jag haft i tid nämligen men vissa inte. Därför jag undrar. 
    Kan vara eller så e de bara allmänna tankar
  • Anonym (Enigma)
    Monsoon skrev 2024-06-14 17:44:41 följande:

    J jag önskar det kunde vara vi. Åtminstone en stund. Känner du som jag?


    Rätt många som börjar på J
  • Anonym (dra åt h-vete!)

    Längtar efter att åka bort en helg med dig, min hemliga vän. Det är ett litet tag kvar dock.

    Till exet: Sluta nu. Det räcker med dina humörsvängningar och anklagelser om att det är jag som varit boven i vår relation. Att jag utnyttjat dig etc genom alla år, att jag aldrig älskat dig. Att jag aldrig velat ändra mig, att det bara handlat om att jag ska få min vilja igenom. Alla våra bråk har fortsatt till jag sagt att du har rätt. Alla våra bråk har handlat om allt som är fel med mig. Jag orkade inte längre och det som hände för ett par månader sedan var bara den sista knuffen jag behövde. Du får acceptera att du inte kommer att få svar på alla dina frågor om varför. 

  • AlbaC

    Du är uppenbarligen emotionellt otillgänglig. Tar jag ett steg fram backar du och tvärtom. Spelar spel. Vi kunde fått något långvarigt och fint men jag tror inte du vill ha det. Rädd är du och du vet det inte blir fler rundor så bra spelat, du vann.

  • Anonym (Enigma)

    Lite skrattretande att nån sitter o tummar ner på vad alla skriver måste va en bitter människa : )

  • Anonym (SP)

    Du är fortfarande i mitt hjärta. Hjärta Jag vill veta vad jag betyder för dig. Vi ses imorgon. 

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!