Kurs medkänsla

Är du ofta stressad? Lätt för att fastna i oro? Är du självkritisk och pressar dig själv till att göra saker? Leg. psykolog Sofia Viotti guidar dig i kursen "Compassion Mind Training – att träna medkänsla." hur du minskar oro och stress. Målet är att du ska ha med dig verktyg för att hantera livets utmaningar på hjälpsamma sätt. 

Under kursen lär du dig om vad som skapar stress, oro och självkritik. Du får kunskap om hur din hjärna fungerar och hur det skapar krockar med det samhälle vi lever i. Du får kartlägga dina egna ohjälpsamma mönster och strategier och får förståelse för hur de har utvecklats. Men framförallt lär du dig om hur du kan träna upp nya strategier och utveckla nya sidor av dig själv. Istället för att köra över dig själv och dina behov så får du lära dig hur du kan anpassa livet efter hur din hjärna och kropp fungerar.

Kursen innehåller: 

– Praktiska övningar i exempelvis lugn, trygghet och medkänsla
– Ökad kunskap om dig själv – hur din hjärna och kropp fungerar
– Möjlighet att använda medkänsla i konkreta situationer i din vardag

Kursen passar dig som ofta är stressad och märker att du är självkritisk mot dig själv. Men även för dig som känner mycket ångest och otrygghet och vill förstå hur din hjärna och kropp fungerar. Om du dessutom är nyfiken på medkänsla och vill utveckla ett medkännande förhållningssätt till dig själv, är denna kursen perfekt!

Passa på att ta del av kursen redan idag. KÖP DEN HÄR!

Foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock.com

LÄS MER: Visste du att Familjeliv har flera andra härliga kurser? Du hittar dem här!