NYCKELPLAGG HOS BESTSECRET

Kjol - TH By Gigi Hadid, Tröja - Drykorn, Strumpbyxor - Wolford / BestSecret Är det något jag verkligen gillar är det snygga, hållbara plagg jag kan använda både till vardags och fest - ett plagg jag alltid kan sätta på mig och känna mig snygg! Ni vet ju vid det här laget att jag är en "sucker" för skinnplagg, det kan liksom aldrig bli fel. Byxor har jag i mängder och ville därför nu satsa på en snygg skinnkjol till hösten, till det matchar jag gärna med en snygg polotröja och skor efter tillställning och väder. Eftersom vi bor i Sverige krävs det i regel en strumpbyxa under, jag är väldigt kräsen när det kommer till strumpbyxor. Köper man lite tjockare och i bra kvalitet kan de faktiskt hålla i flera år. :) En snygg svart kjol, en polotröja och snygga strumpbyxor är verkligen nyckelplagg i min garderob och känns helrätt nu inför hösten. Snygga plagg till bra kvalité kostar såklart en del, därför är BestSecret en grymt bra webshop då de har så många snygga exklusiva plagg till rabatterade priser. Den snygga kjolen från Tommy Hilfiger by Gigi Hadid till 32 % rabatt, den snygga polotröjan från Drykorn till 46 % rabatt och ett par snygga strumpbyxor från grymma Wolford till 48 % rabatt. Det kallar jag verkligen bra kap. :)   Öppna paket innehållande snygga kläder är ju inte helt fel :)) BestSecret är en exklusiv webshop som enbart är tillgänglig för medlemmar. Priserna är rabatterade upp till 80 % och det finns massor av snygga kläder och accessoarer från märken som Prada, Fendi och MaxMara. Du kan enbart bli medlem via en befintlig medlem eller partner (jag!). Jag har nämligen fått möjlighet att ge er en inbjudan:) På BestSecret har jag dessutom en egen shop med plaggen jag bär och en massa annat snyggt jag tror ni kommer att gilla. Klicka här för att komma till min shop! Där finns bland annat Pradaväskor, träningskläder och snygga kasmirtröjor. :)   Och inte nog med det, när ni registrerar er får ni 200 kr att handla för vid köp över 600 kr. Grymt!! Jag har varit medlem på BestSecret i 1,5 år nu och det finns verkligen sååå mycket att fynda och det blir lätt att jag efter nattning sitter inne och spanar runt lite för länge. ;)Till er som också har barn kan jag verkligen rekommendera att bli medlem, finns så mycket fint till rabatterade priser. Klicka och kolla om ni hittar något till småttingarna. :)  Inlägget är ett samarbete med BestSecret!