Coulda Woulda Shoulda!

Hej!  Så många gånger som de flesta av oss  tänker jag borde göra eller jag skulle ha gjort! Hela tiden piskar vi oss med stesspiskan som hetsar oss till dåligt samvete. Till vilken nytta? Och ärligt talat hur många gånger har du känt dig stressad över saker du inte har gjort? För många gånger om du frågar mig. Vissa saker av livets måsten kommer man inte undan men allt behöver inte göras, det går att prioritera och planera. Men framförallt så går det att ändra sin inställning. Att njuta av livet och ta vara på tiden utan stress är drömmen och med positiv inställning till det mesta så upplever jag att man är en bra bit på väg. Tänk inte på alla saker som är kvar på listan utan var glad åt de saker som är avklarade! Istället för att tänka på allt som skulle ha gjorts ska man sträcka på sig lite extra och ge sig en klapp på allt det man faktiskt gör! Att man är fantastisk som hinner jobba, fixa hushållet, ta hand om barn, träna och vara social.  Sträck på dig-du är grym!!! Som exempel kan jag berätta att jag hade en vision innan jag blev mammaledig att jag skulle hinna baka bröd, göra långkok och ha lite småprojekt. Kan lugnt säga att allt det där blev inte av, men en del. Men jag har myst, umgåtts och tagit hand om min dotter vilket jag är glad åt. Som att gunga är det bästa som finns och jag prioriterar det alla dagar i veckan:) Dessa stunder tar jag med mig och bevarar som minne livet ut. Jag väljer att njuta av det jag ha gjort istället för att ångra det jag inte har gjort.  Ikväll när du lägger dig och reflekterar över dagen, testa att tänka så!  Ha en fin dag! (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-99894774-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');