"Min son gör mig så lycklig"


Nu har det snart gått ett år sen Williams mamma och pappa fulla av förväntan och nervositet åkte in till BB. Därhemma fanns spjälsängen bäddad, vagnen var redo i hallen och babyskyddet hade de med sig. Allt blänkande nytt och lite overkligt.

"Ja, tänk att vi skulle komma hem med en bebis", säger Mammatillwilliam på FamiljeLiv. Trots alla höga förväntningar har deras bebis lyckats överträffa varenda en.

"Varje dag är roligare sen han kom till oss. Jag ser tillbaka på året som gått. De första promenaderna, nyförlöst, i halkan och mörkret. Så lycklig. Aldrig har jag upplevt en vår mer intensivt och nära som när jag gick mina dagliga promenader med vagnen. Minns sommaren, hur vi låg på en filt i skuggan och tittade på vattnet. Första gången sonen rullade över på mage. Hösten med alla färger, prasslande löv och den första frosten. Strålande sol och stilla vatten. Nu är det vinter igen och inget går upp mot att julpynta och baka med en glad och pigg liten kille krypandes runt benen", skriver Mammatillwilliam.

Om en månad börjar hon jobba och det är dags för Williams pappa att uppleva det bästa som finns. "Jag känner sån lycka och tacksamhet för allt jag fått!", skriver Williams mamma på FamiljeLiv.

Gryning2 är också mammarusig:

"Jag håller med =) Min son är 14 månader nu och jag känner att jag verkligen NJUTER av honom. Den första tiden var för oss väldigt tuff med kejsarsnitt, kolik och i princip ingen sömn det första året. Men nu =) Han sover på nätterna och är en jätteglad och harmonsisk kille på dagarna. Är nöjd mest hela tiden och äter bra. Det känns som om man har "fått igen" det positiva istället för den jobbiga tiden i början. Jag blev så glad idag när jag fick en kommentar (från en fembarnsmamma) hur lugn och nöjd min son verkade vara. Hon hade aldrig knappt sett ett så lugnt och förnöjsamt barn sa hon. Det värmer, så det känns jättebra nu".

Mer babylycka hittar du på Sveriges största familjesajt FamiljeLiv.se