Mitt livs resa

Hej! Detta kommer bli ett långt inlägg. Många av er har frågat mig när jag blev intresserad av träning, hur länge har jag tränat etc. Jag vill faktiskt dela med mig om min resa till där jag är i dag. 2010 var bilden till vänster och höger var i somras 2017.  När jag var 7 år började jag med fotboll och spelade tills jag var 14-15 år. När jag började i gymnasiet så började jag festa ordentligt. Tappade fotbollen och träningen helt.  Under gymnasiet och efter fram tills 2012 så tränade jag väldigt sporadiskt på Sats mest grupptränings klasser. Favoriterna då var: Bodypump och bodycombat..  Problemet när jag var yngre så festade jag en hel del och var som man kallar det ”sprit fet” alkoholen tog kol på mig helt ärligt. Jag var känd som en riktig festprisse! Festade alltid hårdast och fick alltid all in.  Jag tycker absolut inte det är fel att man haft en fest period i sitt liv snarare tvärtom. Jag ångrar absolut inget jag gjort, haft så sjukt roliga och galna kvällar i mina yngre dagar men jag skulle aldrig göra om det.  På den tiden var jag sjukt osäker och tyvärr så kändes de som att alkoholen gjorde mig tuffare och coolare om ni förstår vad jag menar.  År 2010 så flyttade jag till Spanien, först Barcelona sen marbella för jag säsongade som bartender på Nikki beach. På bilden till vänster ser ni ju hur jag såg ut.. 😅 tjejen som älskade festa, jobbade dygnet runt och åt ohälsosamt.. Efter en säsong så ville jag inget annat än bara hem. Hem till Sverige, till min familj och få ett vanligt liv.  Jag kom hem trött som fan på allt som hade med fest att göra. Jag hade sett både ett och annat i Spanien som gjorde att jag fick sådan extrem avsmak för allt med fest. Jag älskade träning, har alltid haft en dröm att jobba med träning dock krävdes de utbildning så de kändes så långt borta. Men jag hade säljerfarenheter från jobb sen tidigare och jag tänkte väl inne på sats kanske jag kan utvecklas. Jag sökte jobb på sats som säljare. Fick jobbet. Väl när jag fått jobbet så började jag med PT på sats. Ville få resultat och jag visste att PT var rätt väg att gå. Efter ett år med PT och ett år på sälj så gick jag min PT utbildning. Jag festade inte längre och gör det inte idag heller. Jag dricker extremt sällan och trivs med det. Under min tid med hjälp av personlig tränare så tappade jag även kontrollen. Jag blev manisk gällande kost och träning. Tränade 2 ggr om dagen 6 dagar i vecka.. 🤔 cardio på morgonen styrka på kvällen.. åt inget onyttigt åt inga vita kolhydrater allt var gift i mina ögon. Även fast man tränar och äter bra behöver det inte betyda att man är hälsosam mot kroppen. Vilket jag inte var. Jag var så extrem! Dagen jag träffade G så var jag där. I mitt maniska och sjuka hets om att nå min drömkropp. Allt handlade om hur jag såg ut och hur mycket jag vägde, vilken fettprocent jag hade. Det var det mitt liv handlade om. Men G räddade mig och fick mig tänka om. Han fick mig att inse att det går att äta utan förstöra sin träning, att allt inte bara handlar om träning och mat utan det finns ett liv utanför. Jag är så evigt tacksam för att jag lyckades komma ur den hetsen. Att jag både lyckades komma från Stureplan och hetsen om den perfekta kroppen. Som jag sagt förr. När jag var så extrem och hetsade jag mådde inte bra, jag var stressad konstant, jag räknade varenda liten kalori. Dagen som jag slutade bry mig och insåg att jag var där jag var och att jag var omtyckt ändå så fick jag bättre resultat och jag åt dessutom ”sämre” mer onyttig mer vad jag ville och mådde så bra! Idag så har jag två barn, två underbara barn som har gjort mitt liv helt komplett! Idag så är jag så tacksam över att jag är där jag är. Att jag gått igenom dessa faser och att jag ser ut som jag gör.  Bild på när jag tog min bartenderutbildning i marbella 8 år senare, två barn och helt annan inställning på livet. 🙌🏻