Motivations pepp

Vet du att WOW upp och ner blir MOM? Denna MOM ÄR ETT WOW!!! Erika har gått hos mig i 7 månader på bootcamp mamma och jag säger bara WOW! Eller vad tycker ni? Jag är så stolt över dig Erika din resa har varit så rolig att få följa! 😍💕 alla kan träna och träna hur mycket som helst, men för att få resultat så gäller det att ta i, ta uppoffringar och skapa prioriteringar. Att våga göra saker som man kanske inte känner sig bekväm med att våga att ta steget utanför sin bekvämlighetszon. Jag vill påpeka att jag inte bara vill berömda Erikas utseende för som jag har sagt tidigare så handlar det inte bara om utsidan, utan så roligt att få se en person utvecklas, bli starkare, att få se en annan utstrålning och glädje från personen, att få skapa en livsstil som är hållbar. Det är sån sjuk känsla och så satans roligt!! Tack Erika för du valde att komma till mig och ingen annan och tack alla andra som kommer hit och krigar, sprider glädje och gör mitt jobb till det roligaste i världen! 🙌🏻❤️