Pepp inför veckan!

Godmorgon fina ni! Hoppas ni haft en bättre helg än vad jag haft. I fredags efter jobbet började jag känna mig riktigt krasslig och blev sängliggandes hela helgen.. Tror allt jobb har tagit kål på mig. Men nu är hemsidan klar (från min sida) lokalen är klar, allt som jag jobbat med 24/7 är klart så kan äntligen slappna av. Att ha så mycket i fokus har verkligen tagit kål på mig och min kropp sa nog till slut ifrån. All denna stress som jag påfrestat men det kommer vara värt det. Nu när allt är klart så känns det så skönt och så värt det. Men en sak jag ska inte ta på mig så stora projekt detta år :D Jag har lovat mig själv att stanna upp och fokusera på dem projekten jag har nu. Lägga krut på hemsidan och mina bootcamps :)  Hela familjen har varit helt slut i helgen, Liam somnade till och med på G axlar på vägen hem från dagis i fredags! haha Idag ska vi ligga i soffan under täcket och vila upp oss, kolla på film hela dagen och bara vara. Uppladdning inför veckan som kommer :D