Squats, veggo lunch och jobb

hej älsklingar!  Idag började jag dagen på gymmet med min käraste vän Bella. Vi båda skulle köra ben och körde ihop 🤸‍♂️💕 DAGENS WORKOUT: A1. 15 x 4 squats  A2. 10 x 4 per ben kliv upp på låda med vikt  B1. 12 x 4 Utfallsteg med skivstång  B2. 20 x 4 sido steg med gummiband  Avslutade med en mini cirkel av: air squats, skate jumps och utfallshopp 40 sekunder aktiv, 10 sekunder vila x 4 varv  Outfit: Reebok  Efter träningen åt jag lunch på nya favorit stället Organic green på Rehnsgatan. Samtidigt så betade jag av massa mail och lyssnade på podd 🥗🎉 När klockan slog 12 så var det dags att köra lite kunder 👊🏼✨Nu ska jag bara umgås och leka med barnen och faktiskt stänga av mobilen. Behöver ha paus från mobilen så lätt att fastna. Jag hade fasta tider innan hemma och mådde så bra av de, kanske ska börja igen? Har ni tider hemma då ni har mobilfritt?