Underbar träningsdag med nya träningskläder

I samarbete med Röhnisch Outfit: RöhnischLängre ner hittar ni en rabatt kod på 20% gäller på hela SS17 sortiment.  I fredags förra veckan så avslutades Bootcamp grupperna för Maj månad. Tillsammans med Röhnisch så blev det ett perfekt och härligt avslut! Själv var jag kittad från topp till tå med underbara Röhnisch kläder och tjejerna fick en varsin goodibag från Röhnisch :D  Mina kläder jag hade på mig måste jag bara höja! Dem får 10 av 10! Jag som lever i träningskläder 24/7 så är det väldigt viktigt för mig att det ska sitta bra, trivas i dem, ska sitta snyggt! och att jag kan röra mig funktionellt i dem! Alla dessa punkter upplever dessa plagg! Min första kommentar när jag satte på mig kläderna var, Wow! Det är verkligen kvalité!  Hur snygg är inte denna jackan?  Älskar att Lucas alltid är med <3 Inte sista kläderna jag kommer att bära från Röhnisch! Vill du inskaffa din lite nya träningskläder? Nu får du 20 % rabatt på Röhnisch hela sortiment gällande SS17. Koden gäller under period 8/6-12/6 ANGE KOD: AJM1706