"Men tjejerna då" :(

Tror ni att jag inte var beredd på mothugg utav män som känner sig orättvist behandlade? Jo såklart. Jag visste att det skulle komma "men tjejernas plakat då"!? Jag vet att det finns plakat där tjejer skriver att de kommer göra grabbar hårda eller att de ska göra något med någons växellåda och visst är det grisigt?  Visst är det beklagligt att tjejerna behöver anspela på sex för att vara lite skojiga? MEN och det här är det stora "men:et", det är inte samma sak.  Vi lever i ett samhälle där 92% av alla våldtäkter begås av MÄN mot kvinnor. Samtidigt så går ca 3/10 anmälningar till rättegång. Vi har "okejat" våldtäkter och straffskalan för en fullbordad sådan är pinsamt låg.  Det är vi kvinnor som kramar nyckeln hårt påväg hem på kvällen. Det är vi som byter sida av vägen när vi ser män, tänk om han tänker våldta mig?  Den väsentliga skillnaden mellan plakaten är att grabbarnas plakat anspelar på att sexualiseringen ska innebära någon form av obehag för tjejen. Visa mig ett enda plakat där tjejerna skriver om att dra någon kuk i grus eller stoppa någon form av föremål i "tvåan".  Jag försvarar inte tjejernas osmakliga plakat, men jag står fast vid att det är en stor skillnad mellan snusk och smärtsamt snusk.