Möhippa för Anja

Min kollega Anja Lundqvist har gått och gift sig i nästan all hemlighet. Så vi fixade ihop en möhippa i smyg. Inte ska hon komma undan. Vi började med att skämma bort henne med spa-suiten på Grand Hôtel. Pretty pretty good…


Hur trevlig är min nya ”trikini” från Vince Camuto Swim

Jodå vi multitaskade och hann med lite ”träning” också. 

Sen blev det lunch med anekdoter med de här sköna bönorna. Alla hade med något personligt till Anja som hon skulle gissa varför man valt det och berätta historien om varför man valt just det. Sjukt kul. Skvaller Galore vill jag lova. 

Sofia Helin är mycket mera lättsnackad än Saga Norén :)

Rapaport med rappa fingrar :)

Har ni inte varit på helglunch på Hotel Skeppsholmen så måste jag få uppa det. Min relativt nya favorit. Fantastisk utsikt, personal, atmosfär och mat. 


Foto: Susanne Dahlqvist. 

Filmar för fullt!


Innan och efter förlossning. Minns ni? Hur smaaaal man tyckte att man var när magen försvann :)
Förlåt för dåligt bloggande men är på inspelning hela tiden. Hoppas ni kommer till Gärdet 2 juni det kommer bli magiskt!

Lillelördag


Ja det är frågan vi ställer oss i #lillelördag denna vecka. Jag och Ann Söderlund pratar om härskartekniker, divalater och singelskapets våndor och vinningar. Ni kommer vilja lyssna. 😘 

❤️you. 

Ses vi på Gärdet?


Vi har sjukt kul på inspelningen för en teveserie vi håller på med. TORSDAGEN DEN 2A JUNI mellan 08.00- 10.00 behöver vi dig mamma med barnvagn. 

Med barn som kan spännas fast sittandes i vagn eller tom barnvagn. Vi ses på parkeringen vid ”Greve von Essensväg” på Ladugårdsgärdet. 

Ha på er mörka träningskläder!

Ni får kaffe, bulle etc. Samt äran och medverkan 💕 blir såklart såååå glada om ni kommer ta med alla barnvagnsrullande kvinnor ni känner. 🎥

Neutral look!

När vi var i Turkiet förra sommaren fick Tom Allan några ” bett”, jag trodde först att det var sandflugor, men när vi kom hem så fortsatte betten. Vi gick till läkaren, hade Anticimex hemma. Vi var ju rädda att det var ett småkryp som följt med hem. Men inget upptäcktes och tre läkarundersökningar, provtagningar och analyser kom det fram till att han hade väldigt känslig hud.


Han blir lätt torr och får klåda. Vi fick veta att han måste smörjas in hela tiden och med produkter utan konstiga ämnen eller tillsatser eller liknande. Det är konstigt att det ska krävas en sån omväg för att bli lite medveten om sådant.


Jag blev jätteglad när Neutral hörde av sig och ville göra ett samarbete med mig för de produkterna använder vi ju redan. Det fick vi tips om av läkarna.
För de är ju:

• Särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med Astma- och allergiförbundet.

•  Erbjuder produkter för både hemmet och kroppen, för vuxna, barn och bebisar.

• Det är inte parfym, färgämnen eller parabener som vårdar huden eller rengör tvätten så vi väljer bort dem för ingen ska behöva lida av allergier eller eksem.

• Viktigt med deras produkter: 0% parfym, 0% färgämnen, 0% parabener

SÅ glad att kunna ge er läsare förmånen att få ta del av härliga grejer med hjälpa av mina samarbeten. För nu har ni chansen att vinna en årsförbrukning utav Neutrals tvättmedel som räcker till 250 st tvättar.

Motivera Varför vill du använda Neutral till din familj?” samt motivera varför just du ska vinna. Pris: årsförbrukning av tvättmedel (250 tvättar).


Mer info om Neutral hittar du på Neutral.se

Inlägget presenteras i samarbete med Neutral som ni säkert förstår. :)

En Legofrukost

Låter kanske lite torftigt tänker ni när ni hör ordet Legofrukost. Men aj vad fel ni har!

Penny fick den stora äran att ”hosta” en frukost för Lego ute på Mall of Scandinavia. Det var liksom som att få accessen till chokladfabriken. För vi var där innan det öppnade och kunde liksom lite göra vad vi ville! 

Läs det här det får ni inte missa. Mellan 20-29 maj förvandlas Mall of Scandinavia till ett LEGO palats på riktigt, för hela familjen!

Totalt finns 400 000 LEGO-bitar att leka med på sex olika LEGO stationer över hela köpcentrumet, genom LEGO DUPLO, LEGO City, LEGO Friends (Pennys favorit), LEGO Star Wars™, LEGO Minecraft och helt nya serien LEGO Nexo Knights som är en blandning av digital och analog lek.

LEGO toursbesökare kommer kunna samla ihop stämplar från de olika LEGO stationerna och hämta ut ett fint diplom och ett pris, antingen i LEGO Store eller i Toys”R”Us-butiken. Bra va! 

Älskar MoS har ni inte varit där så åk dit. Sååå värt det. 

Foto: Annika HoltzBieber eller Shakespeare?

Nyligen avslöjade streamingsajten Deezer att fler människor känner igen Bieber-texter än Shakespeares mest kända citat. 

Jag insåg att det var mycket svårare än jag trodde. Vad tror ni?

Bieber eller Shakespeare? Gissa på numren i kommentarerna. Flest rätt vinner äran. Inte fubba nu. Okej? Nu kör vi! Presenterar svaret i helgen. Kul på förfesten också!
1. Have you more then you know speak less then you show. 
2. Whenever you knock me down I will stay on this ground
3. There where days when I was just broken.
4. There is nothing either good or bad but thinking makes it so
5. Don’t waste your love on somebody, who doesn’t value it.” 
6. It’s the most Beautiful time of the year lights fill the street spreading so much cheer.