Lillelördag


Hör ni vad det är som trummar svagt där bakom häcken eller har ni funderar på vad det är? Det ska jag tala om. Det är semesterdödens trumma. Nu är den snart slut precis och som på beställning precis när lunket infinner sig ställs relationen på sin spets. Vi pratar om det i denna #lillelördag och vi pratar om att leva i skuggan av någon eller skuggan av sig själv. Ann delar sin filosofi varför ”guldfiskbeteendet” håller henne borta från yogan. Varför utmanar vi aldrig ramen men bara normen? Varför går vi i kyrkan när vi slutat tro på Gud. Det är frågor vi ställer oss
Det kommer vi även fråga oss den 7 december på Intiman. In och haffa din biljett nu när försläppen av de bästa platserna snart är slut så får man vänta i nästan två månader innan resten släpps. Hoppas ni gillar. Tack för att ni lyssnar. Finns biljetter här!

Lillelördag


Ja där sitter hon den förstfödda på front row. Som om det är det självklaraste i världen. Det förstfödda barnets lillfingerssnöre runt sina föräldrar och om konsekvenserna vi orsakar dem för det. Är en grej av flera jag och Ann diskuterar i #lillelördag Vi pratar också om Ronaldos bevingade ord som gav Portugal EM-guld, påstås det… Vad var det för fraser egentligen? Anns födelsedagfatva. Kommer hon dessutom bli gift? Det undrar hon. Trender i monster och spöken.

Lyssna HÄR

Lillelördag


Skriet från vildmarken ylar där borta på andra sidan Atlantsundet. Är den ”svenska modellen” den rätta modellen? Ann Södelund pratar om sin USA-tid ackompanjerad av livspussel IRL. Vi pratar om dålig musik vi minns som bra. En polare med en pool är det en poolare? Vi pratar pinsamheter. Semester logistik för att ”stå ut”. Ja den ligger där och väntar… #lillelördag bara att haffa. Puss!!

Eze T/R

Firade födelsedagen på Cap Estel i södra Frankrike i Eze
Room with a view. 


Pretty nice. 


Har läst en HEL bok i ett sträck. Det har jag inte gjort på två år. Kan varmt rekommendera Kvinnan på tåget. Sträckläste. Så spännande!


Tog en middag på byn. Annars lämnade vi inte hotellet. 


Hur fint smide?

Har inte slitit ihjäl mig. 

Älskar badoutfits!

Lillelördag 


Ja när man inte trodde att det fanns något mer att säga om något. Då fanns det ändå lite till. För er kvällspigga eller morgonpigga.

 #lillelördag bara ligger där och väntar som en mjäll bris i sommarnatten. Vi pratar om det vi värnar mest om. Finns den? Hur är den, hur mår den? 

Familjen. Är den sådär ”härliskap” som Ann skulle utryckt sig. Gör vi allt för våra barn eller är det en omskrivning för att få göra det VI vill i denna självförverkligande tid? Från sommarhuset till slottet. Hur härligt är det när familjen ska umgås och sommarens alla måsten drabbar en. Det undrar vi och massa annat såklart. Varmt välkommen att lyssna. (Direktlänk till podden lite högre upp i menyn). 

Lillelördag


Det är #lillelördag och solen skiner. Vad mer kan man begära? Idag pratar vi om att vara femte hjulet på en semester att prioriteras bort för ett älskande par. Ann oframgångar som groupie, ja det blir väldigt snaskigt i den här podden. 🙈 Om att ligga med Gud och det ansvaret det innebär. Vi pratar om ord som bytt innebörd. Personer som är ilsk på jobbet är fromma som lamm och tvärtom samt att undvika att bli ledsen i mesta möjliga mån verkar vara 10-talets recept för att bota ångest eller är det precis tvärtom. Podden laddas upp vid två. 

Vi ber om ursäkt, men ljudfilen fastnade mellan Gotland och Stockholm igår och det ställde till det för vår redaktör Magnus som även är Nyhetsredaktör för #nymo han klipper när han slutat nattskiftet. Så podden kommer upp vid 14.00. Nästa vecka har Ann slutat filma så då kommer vi spela in på vår vanliga inspelningstid. Dvs ordningen återställd. 

Länk till podd HÄR!


10.00 idag släpps förköps-biljetterna till vår julpodd 7 december live på Intiman. Först till kvarn gäller. När det är slut så är det slut. Sen släpps resten 29 augusti. 

Länk till förköpsbiljetter (gäller från 10.00):  här!

Tack för att ni står ut med oss. 🌸🌾🌸🌾🌸 Ha en fin midsommar🌸🌾

Lillelördag=Gratis

Dagens outfit

Frisyr: Pudel

Kappa: Zara #zara 

Blus: Stella McCartney

Byxa: Indiska #indiskaofficial 

Skor: Zara #zara


Undercover Mother. 

Keps: (Någon gratishistoria)

Tröja: Stella Mccartney 

Jeans: Mango 

Sko: Zara 

Väska: Gucci 

Storelördag 


Håll ut kära vänner och jag vill VERKLIGEN be om ursäkt för sen leverans. Det har aldrig hänt i poddens historia att vi varit sena. Då har vi alltså sänt i snart ett och ett halvt år och har aldrig ledigt från er. 

Vi spelade in en fantastisk #storelördag på Gotland i onsdags. När den skulle klippas visade det sig att ett ljudkort var trasigt. 

Sen har Ann filmat dygnet runt. Så igår kväll klockan 23.00 fick vi till det på distans. Ikväll kommer alltså #storelördag där Mia Parnevik är med på ”länk” och vi pratar om det från hennes perspektiv, kändisfru gift med ett kändisbarn, som har egna kända barn med stora sociala mediakonton. Jag ger min bild av det jag får ta del av i text och spekulationer om min familj, min dotter och min man. Sen pratar vi om Gotlandsfåret Anns vurm för ön. Runt 20.30 finns detta att hämta hem. 

#storelördag =betalpodd 

#lillelördag =gratis