Magic Style Brush

Innan

Jag gör det här inlägget i samarbete med OBH Nordica då jag har fått testa deras Magic Style Brush från Björn Axén Tools.

Jag fönar ju oftast håret en gång i veckan på salong. Oftast i början av veckan men stylar gör jag själv. Har hållit på att försöka göra 20-tals lockar med plattången. Men det går ju inte. I helgen skulle vi på bröllop i skärgården och jag ville och en snedbena med lockar vid topparna. Man vill ha det där snygga, men kontrollerade svallet.

Magic Style brush är den prisbelönade borsten som gör det möjligt för dig att kunna styla dig själv lika snyggt som din frisör kan.


Oavsett om du har rakt eller lockigt hår så funkar borsten och det finns flera olika borsttypet beroende på vilken ”look” du är ute efter. Se till att håret är torrt innan du börjar med Magic Style Brush. Börja sedan borsta igenom hela håret med borsten, joniseringen i kombination med värmen och borststråna hjälper till att få den salongs-fönade looken. Sen kan det vara bra om man har tjockt hår att dela upp det med olika klämmor eller hårsnoddar. Efter att man borstat igenom håret är det dags att få till lockarna.


Man börjar vid rooten av håret och håller kvar lite (om du är lockig i grunden). Som du klassiskt skulle rulla upp håret på en spole. Samma princip. Rotera sedan ut borsten. Vill du ha ”inåtlockar” lägger du borsten under hårslingan och ovanpå om du vill att locken ska gå utåt.

Den här borsten använde jag

 

Sätt på borsten genom att dra knappen till första inställningen.

Men jag rekommender att föra den enda upp för att få med joniseringseffekten som ger lyster och glans åt håret PLUS att det tar bort statiskt elektricitet som är så irriterande när det blir kallare och torrare.


Om du vill ha volym ska du dra borsten inåt så du liksom tuperar samtidigt.

Jobba igenom hela håret. Håll en sekund extra när du når hårtopparna med borsten för att få locken på slutet.

Efter

Voilà! Hur lätt som helst. Styla sedan utefter önskad look och spraya om det behövs.

Produkten finns att läsa mer om och köpa HÄR! Jag är så supernöjd med resultatet.
I samarbete med OBH Nordica

 


Advertisement

Footner!

Nu har det varit sommar och jag ska på Guldknappenmiddagen imorgon och en massa kalas framöver. Jag säger bara HERREGUD vad mina hälar ser ut! Det ska helst gå ca 3 månader mellan användningstillfällena och sist var det i slutet på maj. Så nu är det dags igen.

Man ska ha rena och torra fötter. Sen stoppar fötterna i ”plaststrumporna”och sedan sätter man på de rosa strumporna som kommer med. Man har på sig strumporna i en timme. Gå om kring kolla på paddan etc.

Gör vad du vill, men – behåll strumporna på. Sen när du tar av dom så sköljer du fötterna noga.

Det här är (enligt mig) det ända som hjälper på djupare hälsprickor i kombination med Footners hälkräm som till och med fått Calle att bry sig om sina fötter. Den är HELT magisk. Produkten finns att köpa HÄR!

 

 

Inlägget görs i samarbete med Footner

 

Ta del av en pangdag!


Kom och häng med mig på Nobis i Stockholm den 4 september! Dessutom får ni inte bara träffa mig utan ni får en bättre lunch, håret fixat, makeupen målad och naglarna fixade. Låter väl helt okej, 1000 kr för dig och en kompis, det är en riktigt bra deal! Du som har MasterCard kan gå in på priceless Stockholm och ta del av erbjudandet. Hoppas vi ses! Anmäl er HÄR!

Lillelördag


Herregud tänker ni har det redan hunnit bli #lillelördag ja det har det hurra säger jag och Ann Söderlund för den här veckan är vi på bröllop. Eller jag är på bröllop och Ann är på kalas med bröllopstema hos Sofia Wistam.

Vad händer med män respektive kvinnor 2016 när man släpper loss en strippa? Grundläggande bröllops/festtips. 
Yrkessjälvförtroende, relationssjälvförtroende. Får man anmäla folk till socialen utifrån det man tolkar på Instagram? Ja det är bara att hämta ner  via Acast eller iTunes etc. Enjoy!

Pressdag på TV3 för Mammor!


Så glad att det äntligen är officiellt att Mammor! kommer tillbaka i höst med premiär den 25 oktober klockan 21.00. Dvs efter Hollywoodfruar. I åtta avsnitt. 

SÅ kul! Det känns helt otroligt att en idé i huvudet för fyra år sen nu resulterar i en helt egen teve-show i åtta veckor. 

Känner mig tacksam, hedrad och stolt. 

Har ju jobbat på andra sidan alltså ”bakom” i alla år och var nu ”framför” det var lite speciellt. När man är i produktion så är det ju oerhört oglamoröst och man är inte alls fokuserad på att vara i fokus utan mer en kugge i ett stort hjul och får sitt jobb genomfört. 

Nu fick man ju smaka på ”livet som stjärna”. Haha det var ju lite annat. Tur man har balans annars skulle man nog bli galen. 


Fick skjuts till ”pressträffen” av en lyxig Tesla. 

Fin i håret av Creative Headz och makeup:ad där. 


Alla var där kändes det som. Är så pepp på ”Skolan” med Anders Jansson som kommer sändas före oss 21.00 på tisdagar. 


Gruppfoto. Hjälp!


När man försöker sno fokus från ”huvudakten” Hollywoodfruarna

Först fruar sen mammor. Det blir lätt att komma ihåg rent tablåmässigt och missar man så kan man ju alltid kolla på Play efter. Hoppas ni kommer kolla. Det kommer mycket skoj vågar jag lova…

Midnattsloppet. 


Ni vet när man är så där vidunderligt misspepp och inte alls känner sig fysiskt eller psykiskt förberedd för att springa ett lopp. Då är det inte lätt. Körde en 9 km dagen innan loppet som jag fick avbryta och powerwalka mig fram då benhinnorna gjorde så ont. Samma dag som loppet var så var jag stelare än innan. Gick på thaimassage och körde liniment och tejp men var helt säker två timmar innan lopp att det inte skulle gå. 

Hade liksom inte sprungit milen på fyra månader och inför Tjejmilen förra året så hade jag tränat en hel del innan och slutande på 56 min. Den här gången var det en helt annan terräng och jag var inte i form. 

Hade föranmält att jag ville gissade att sprigna på intervallen 1 H till 1h 05. Det borde jag klara. Sagt och gjort. Skam den som ger sig. 


Shit vilket tungt lopp!!

Det var sjukt backigt och segt som sjutton stundom. Fick stanna och stretcha tre gånger. Smalbenen var helt låsta vid ett tillfälle och slutade liksom gå av sig själv. 

Men jag kom i mål på 1 H 03 min och 28 sekunder och var trots tillståndet inte helt slut. Eller jo mer fysiskt slut än psykiskt. Det är hemskt när man inte känner att kropp och psyke synkar. Men jag är på det stora hela nöjd även om jag såklart hade hoppats på att klara timmen. 

Kollar man på statistiken så såg man ändå att de flesta snittade på 58 minuter till 1:08H så jag låg väl mitt i prick. 


Reparerade mig på natten genom smärtstillande och antiinflammatoriska. Tjocka lager liniment och tejp. Vaknade morgonen efter mot förmodan som en lärka. 

Tack för det!

Way out West i sydväst


Gjorde som alla andra Svenne Banan stockholmare och packade min hatt och drog till Göteborg på hattparad eller Way Out West som det också heter. Eller innan jag åkte kollade jag för en gång skull väderrapporter och insåg att det skulle spöregna. Så Panamahatten blev utbytt till mössa. 

Mitt resesällskap Marilinn undrade om jag packat passet till Göteborg när vi skulle ta flyget. Hehe. Men förstår henne det är ju lite som ett annat land… Annat blir det när Elon Musks tubtåg blir verklighet och det kommer ta 20 minuter  mellan Stockholm och Göteborg

Jag måste verkligen säga att Göteborg sista fem åren gått genom ett otroligt ansiktslyft. Flera urhärliga boutiquehotell, underbara restaurangen och barer. På alla sätt en bättre makeover som funkar. När man var där tidigare var det ju verkligen en sömning större småstad. Där allt stängde 23.00 måndag-torsdag och utbudet av nöjesfaciliteter kunde du räkna på din högra hand. 


Vi byter om på hotellet och tar spårvagnen till festivalområdet. Inser att vi klätt ut oss. ”Festivalanpassat” våra outfits som alla andra. Får insikten att så kanske det alltid varit. Till och med på Woodstock för så var det på Roskilde när jag var 16 år. Att man liksom försökte klä sig lite ballare än vad man var. Så en festival är aldrig en sann bild av sin samtid. Till och med på Woodstock så spökade dom ut sig. 

Sen kommer man till festivalområdet och möts av flera montrar och stånd som påminner om dom på ett mässområde deluxe. Trevligt i tio minuter. Vi kikar in festivalområdet och avviker sedan backstage eller VIP då det är det enda område som alkohol säljs. För det känns som det krävs. Jag minns själv när jag såg människor i min ålder nu, förr när jag själv var 17 år och undrade vad de gjorde där metan i den känslan är att jag undrar exakt det nu. Vad gör jag här?

Hotellrummet


Utanför området sitter ungdomar och halsar sina vinare som det är på festival. Men det blir ett sånt ickestatement när man inte serverar alkohol på området och  helt plötsligt är det helt tomt för alla är i buskarna eller backstage och krökar. Dessutom är arta backstage 80% stockholmare man känner så vi kunde lika gärna startat en FB-grupp ”Vi Som Var På WOW 16”. Eller setts i baren på Riche. Nej WOW får verkligen omformulera konceptet för att nå episka festivalhöjder krävs mer än att Libertines stället in (mer väntat än oväntat). Om DET är det tokigaste som händer DÅ blir jag rädd. 


På det stora hela Göteborg och pitstoppet på Liseberg (läs Helix) på väg till flyget var den stora behållningen den här helgen. WOW var bara en omskrivning. 

Från Toso. Mums!


Här är en annan sågning som är bland det träffsäkraste och roligaste jag läst på länge. 

Storelördag


#storelördag med mig och Ann går på djupet med mor och dotter relationen. Den har till och med en egen röst som aldrig pojkarna får höra. Jag funderar över arvsynder och arvsskulder. Föräldrarna av vår tid är avfallstrattar för sina barns alla fel och brister. Får föräldrar kritisera sina barn. Ovillkorlig kärlek är den feltolkad? 

”Coola tjejen” varför blir hon alltid dumpad för en öppen, känslig, skör kvinna villig att offra allt. 

Anns oro för femte barnet. 

Professionell massage av motsatt kön, varför blir de sexuella? Är det ett state of mind? 

Finns i Acast Appen 30 kr i månaden för fyra extraavsnitt (kommer varje lördag). Samt alla avsnitt utan reklam. Bra va?