Vi underlättar din vardag

Vi på P&G är engagerade i att underlätta vardagen för dig och din familj.

Vi är medvetna om att familjelivet kan vara ansträngande, det är anledningen till att vi inte vill att du skall spendera onödigt många timmar med att tvätta och städa. Vi är även medvetna om att din arbetsplats kräver fokus, och därför behöver rakningen bli bra redan vid första försöket. Vi vet att köket behöver vara funktionellt, och därför bör blendern hålla i många år framöver.

P&G står bakom fler än 100 olika produkter. Bakom dessa produkter ligger mer än 150 år av forskning och kunskap.

Med andra ord: Om en produkt är märkt med P&G så vet du att du alltid får hög kvalitet.

Stödjer mammor och pappor
Under de olympiska spelen i London 2012 behöver de svenska atleterna allt stöd de kan få. Tusentals svenskar är bänkande framför TV-apparaterna för att se de svenska hjältarna korsa mållinjen.

Men vad händer med alla dessa personer som står bakom och stöttar våra hjältar? Vi får inte glömma bort de människor som har hjälpt och stöttas oss i livet – de viktiga personer som har hjälpt oss till framgång.

P&G tar tillfället i akt under de olympiska spelen i London att säga ”Tack mamma och pappa”. Vi gör detta genom att sponsra föräldrar till fler än 150 atleter i världen i sin kamp att ta en guldmedalj för sitt land. P&G ger möjligheten för föräldrarna att åka till London under de olympiska spelen. Trots allt så är mamma och pappa de viktigaste personerna i hemmet, de skjutsar barnen till träningar och tävlingar, lagar mat, tvättar kläder och finns alltid där som ett stöd när resultaten sviker.

Det är därför vi tycker det är självklart att mammor och pappor skall ges möjligheten att även vara med på plats när deras son eller dotter står inför en så stor och viktig händelse i deras idrottskarriär. Här i Sverige skickar vi Angelica Bengtssons mamma Elizete och pappa Glenn till London, där kan de följa sin dotter i kampen om en svensk guldmedalj.

Vi tar även tillfället till akt och säger tack till alla andra mammor och pappor i Sverige som kämpar dagligen för att få ihop vardagen.

Ett litet ord som ”tack” gör en stor skillnad i vardagen.

Våra produkter
P&G är företaget bakom flera av dina favoritprodukter. När du är och handlar i din vanliga matvarubutik kommer ett flertal av de produkter du stoppar ner i kundvagnen vara produkter som är tillverkade av oss. Du känner igen produkterna genom ”P&G” loggan tillsammans med de välkända olympiska ringarna.

Tre miljarder gånger per dag använder människor världen över P&G:s produkter. Vi har ett stort utbud av högkvalitativa produkter. Här följer en lista på några av våra produkter: Gillette, Oral-B, Braun, Venus, Pampers, Ariel, Yes, Duracell, Head & Shoulders, Wella, Vicks med flera.

Om P&G
Procter and Gamble grundades 1837 av ljustillverkaren William Proctor från England och James Gamle, en irländsk tvåltillverkare. De två européerna immigrerade till Cincinnati och startade, det som idag är en av världens ledande konsumentvaruföretag. P&G har mer än 127.000 anställda i fler än 80 länder. Den Europeiska verksamheten startades 1930 genom ett dotterbolag i Storbritannien. Sedan dess har företaget växt och Västeuropa står för ungefär en fjärdedel av företagets totala omsättning. P&G är verksamma samtliga länder i Europa.