Snyggaste färgen som är gjord av gurka!

I samarbete med Colorama Vaknade upp idag och det snöar???!!!! Kom igen nu!  På den internationella kvinnodagen och allt. Kan man inte få lite sol då? Får trösta mig med att kolla på lite bilder från i somras när jag var och spelade in "Colorama rycker ut" runt om i Sverige. Några avsnitt spelade vi in i vårt hus på Gotland och jesus vad jag längtar dit nu. Jag har inte varit där sen i augusti! Då förstår ni min abstinens. Men jag är sååå glad för renoveringen är nästan klar. Den här gången har jag faktiskt hittat det perfekta huset för att ha många barn. I många olika åldrar. Som vi har. Helt otroligt att Ossian fyller 15 och Frallan bara är fyra månader. Tänkte att man i framtiden kanske kunde göra fem små lägenheter i ladan så får man vara ifred, haha.Nä, men ärligt talat. Visst är det så att det inte spelar någon roll hur mysigt man gör i kidsens rum, man donar med lampor, leksaker, kojor och allt man kan komma på; ändå är dom av någon konstig anledning där man själv är. Inte så att jag inte vill vara med mina kids, men ibland. Ibland vore det ju skönt om man slapp stampa runt på små (jävla!) legobitar i kök/vardagsrum/badrum. Ja ni hajjar.  I avsnitt 4 av vår inredningsserien som jag gjort med Colorama, tar vi upp just det här med barnen och deras griskultingnärvaro. Jag intervjuar en superskön dansk psykolog om fenomenet och så renoverar vi ett generationsrum. Älskar det namnet. Tanken är då att det ska vara ett rum där olika åldrar kan hänga och mysa tillsammans. Ett rum som ett barn tycker är lika inbjudande i färg, form och bekvämlighet som en farfar. Ja ni hajar vad jag menar.  Eftersom jag har svårt att göra mig av med min Pippi Långstrump-gen så blir det alltid färg till slut. Det som är så himla spännande och kul med färg är att om man tar sig tid att experimentera och mixa så passar nästan ALLA färger ihop. När Mia Anderberg, som hjälpte mig med färgvalet i generationsrummet kom med idén "aprikos och rosa" var jag inte jättepepp. Men sen när vi adderade gult så blev det så sjukt fint. Det tyckte Ossian också och han är ändå tonåring. Som jag brukar dra till med, "Vem är snygg naken mot vitt?" Andra delen av generationsrummet fick jag inspo till på pinterest. Är så sjukt förälskad i dom här tre färgerna tillsammans. Som en solnedgång, ett 80-talsdisco och havet på Mallis i en och samma vägg. Måste också passa på att berätta om färgen som förutom att vara skitsnygg och ha världens bästa lyster är helt ekologisk och fossilfri! Den heter Colorama Natura och går att köpa på alla Coloramas butiker. Den är helt fri från kemiska gifter och hormonstörande ämne! Kommer ihåg en gång när vi hade en plåtning med Family Living och Ossian hade ner en hel färgburk över sig själv och hela golvet. Han slurpade i sig lite också. Det hajar man ju...Färgen ser ju ut som värsta glassen. Då hade man ju önskat att färgen var giftfri. I somras kallade vi Natura-färgen för gurkfärgen. Ett tips. För barnens skull! Gå in och kolla här på senaste avsnittet av "Colorama rycker ut!" RIktigt kul! puss