Lördag i paradiset

Man blir så pigg av att vara här och barnen skuttar upp på morgonen och det första dom vill är att ta ett dopp i poolen och sen får man knappt upp dom igen.. Så det blev ett morgondopp och en härlig frukost på altan, vi går varje morgon till ett bageri bredvid oss som har det godaste nybakade brödet och sen köper vi färsk mango. Verkligen lyx!  Lite molnigt idag men det är nästan bara skönt med lite moln i denna värmen ibland, vi åkte till ett hotel på udden och åt en god lunch till finaste utsikten! Min syster och Vincent surplade i sig varsin shake i väntan på maten.. Jag har suttit här ett tag nu och försökt ladda upp bilder, men vårt wifi i huset blir ibland så segt på helgen.. Tror det blir överbelastat eller något, konstigt! Nu ska vi se om jag lyckas få upp det här inlägget i alla fall:) Dagarna går så fort och vi njuter varje sekund! Igår åkte vår fina vän Alexander hem till Sverige, så mysigt det har varit att vi hann med några dagar här tillsammans. Det var sånna enorma vågor nere på stranden idag som barnen sprang överlyckliga och hoppade i, tog lite bilder som jag ska visa er sen:) Det är sent här nu och alla ligger och sover förutom jag, nattugglan i familjen. Har börjat kolla på skam på svt play och är helt fast. Inte ofta jag kollar på serier men jag var tvungen att börja titta då alla säger att den är så bra. Följer ni också den? Kram E