Packar och städar..

God fortsättning på er!  Idag städar vi lite här hemma efter en härlig julhelg och födelsedag för mannen min. Barnen har fått så fina klappar, vet bara inte riktigt vart allt ska få plats så lite mer förvaring i barnrummen eller få ordning i lekrummet på nedervåningen som för tillfället har blivit ett kaosrum.. Där vi ställt in allt vi inte vill ha framme men som jag har svårt att göra mig av med hehe.. Försöker även att packa lite inför semestern, i vanliga fall packar jag alltid i sista sekund, kvällen innan. Men tänkte att jag kan vara lite organiserad och duktig denna gång och packa i god tid, vi åker inte förrän på Lördag. Men ändå ganska mycket grejer vi ska få med oss med tre barn, men det viktigaste är deras solkläder, solskyddsfaktor resten går att köpa om man glömmer sen har vi ett gäng kläder där som vi lämnat kvar. Nu håller jag bara tummarna att barnens hosta ger med sig till flygresan!  Ha en fin Tisdag!  Kram E