Bildbevis

Thomas:  Gräsmattan var som ett skämt! Som en jäkla åker!? Jag fick klippa den flera gånger och när jag skulle börja kratta kom spöregnet. Det var tacken för att man varit duktig..

 Men titta vad som gladde mig! Hallonbusken som Thess satte förra sommaren levererar! 

 Imorgon åker äldsta dottern Tuva och jag till hennes farfar, dvs min pappa (bra att jag förtydligade va?) uppe i Roslagen. Hon och jag har träffats så ovanligt lite i Juni då hon varit bortrest tre veckor. En roadtrip och egentid tillsammans i gäststugan där blir bra. Snart blir det ju Skåne med småtjejerna.

Malmö

Thomas: Äntligen i stugan! Gräset är ett SKÄMT!! Visar bild imorrn. Kul gig på Malmö comedyklubb var det iaf på det här stället (Ribbersborgs kallbadhus) med det här gänget: 

 

Imorrn: Klippa galet högt gräs!!

Jobbkrock

Thomas: Imorrn är både Thess och jag borta på jobb. Hon spelar in en tv-serie och jag gör standup i Malmö. Barnens farmor och storkusinen Elin täcker upp här hemma. 

Jag passar på att sova en natt i sommarstugan efter giget. Gräset måste klippas och lite annat som har legat över mig ett tag.  Har alltså inte varit i stugan sen i julas. Trädgården lär se ut typ såhär:

 

Magisk helg toppas av finbesök.

Thess:

Helgen har varit helt fantastisk. Midsommarfirande med våra vänner i Vaxholm med massa barn, god mat och ljuvlig miljö. Kände flera gånger att jag verkligen var tacksam. Friska barn som springer runt, glada och ivriga med gräs mellan tårna. Bara det liksom! :-)

image image image image

Idag kom min systerdotter, Elin, på besök. Hon ska stanna till fredag. Underbart att ha henne här. Jag saknar ju min Skånefamilj så mycket så jag blir innerligt glad när någon hälsar på oss.
image

På fredag åker vi tillsammans ner, jag, Elin och småtjejerna till Skåne. Dags att besöka stugan igen. Thomas kommer någon dag senare då han tankat lite egentid med Tuva. Förra året var det regniga dagar ute och tjafsigt inne i stugan. Hoppas på lite bättre flyt denna gången. Blir ju lätt intensivt i en pytteliten stuga då regnet sätter käppar i hjulet för utomhusaktiviteter. Jag har såklart förberett en lista denna gången med massa idéer på aktiviteter både för soliga och regniga dagar.

Hon gav en död gubbe i present..

Thess:

Sommarlov och glasskonsumtionen blir lite högre. Jag ogillar verkligen tanken på att Holly skulle få äta glass var och varannan dag men när det är varmt så vill man ju ge nåt. Därför gjorde jag och Holly egen isglass igår. Mango, ananasjuice och kokosgrädde. Mums! Gott och inte med massa socker. Ett tips bara. :-)

image

Skrattade igen i kväll då jag gick förbi teckningen nedan…

image

Treåringen gav en teckning i present i förrgår till Thomas.
-Åh tack, så fin! En glad gubbe!
-Nej han är sjuk!
-Ajdå!
-Och nu är han död!

Hm…? Vad vill hon ha sagt med det liksom?

Grattis på din dag kära make!

Thess:

Idag fyllde Thomas år och det firades med presenter på sängen och familjemys. Han var iväg och spelade tennis som han gillar och så gick vi ut och åt en spontanmiddag med hans bror med familj. Att ha småbarn på restaurang är dock ingen höjdare för nån. Synd om uttråkade barn och om oss vuxna som måste göra allt för att de inte ska vara ledsna eller vara uttråkade. Vi skippade efterrätten och åt tårta hemma istället. Bra lösning. Penny fick jordgubbar. :-)

image

Grattis igen älsklingen! ❤️

Precis som Thomas skrev så var han och jag på fest igår. Festen började redan 16:00 vilket var perfekt för mig eftersom jag ville hem tidigt till barnen så att jag åtminstone skulle kunna hinna natta Holly. Jag åkte hem redan 20:15 och dricker ju inget, men jisses så trött jag har varit idag. Var tvungen att vila mitt på dagen. Hm… Har varit ganska trött ett tag nu. Kanske bör jag kolla mina värden.(?)