Flytt av Bloggen

Jag har nu flyttat min gamla blogg lindapaulinesblogg.se hit till Familjeliv. Min blogg om hudvård och hudvårdsproblem. Här går jag till botten med hur hud och hudvård verkligen fungerar. För även om jag letar efter så rena och ”giftfria” produkter som möjligt så vill jag fortfarande att de ska ha någon slags effekt. Gärna bevisad. Men framförallt utan att irritera min numera rätt så känsliga hy. Bloggen är till för alla som redan använder eller vill börja använda naturlig och ren hudvård som inte skadar hud, hälsa och miljö. Bloggens kärna kommer att vara såväl ekologisk och naturlig hudvård som avancerad hudvård , medicinsk hudvård, miljö, hälsa och kemikalier.Jag kommer att recensera produkter och lista alla mina favoriter. Hjälp mig göra den här bloggen så bra som möjligt. Informationen du hittar här kommer inte att vara komplett från början. Tanken är att sidorna ska fyllas på i takt med att jag själv lär mig mer. Om det är något du saknar, eller något jag verkar ha missuppfattat så hör gärna av dig! /Linda