Recension av Dermaceutic Produkter

Yellow CreamMin andra recension blir min absoluta favorit bland mina cremer i mitt badrumsskåp.  Det är Dermaceutics Yellow Cream om jag hittade av en slump när jag läste runt på forumet här på familjeliv då jag drabbats av pigmentförändringar efter min graviditet. Jag hade testat många cremer mot pigmentfläckar men ingen som fungerat men Yellow cream är helt outstanding!! Så här beskrivs Yellow Cream på Återförsäljarnas hemsida:  Det pigmentblekande koncentratet Yellow Cream bygger på en kombinerad verkan av 22,5% av de effektivaste pigmentblekande och exfolierande ämnena. Koncentratet reglerar melaninets biosyntes (inhibering av tyrosinas).Yellow Cream är ett alternativ till hydrokinonbaserade preparat och behandlar alla typer av pigmentfläckar, (åldersfläckar, melasma, solfläckar, postinflammatorisk hyperpigmentering, mörka fläckar, bruna fläckar etc) tack vare synergin av den höga koncentrationen (hela 20%) aktiva anti-pigment ingredienser samt exfolierande AHA och salicylsyra. Den fungerar så att den hindrar uppkomsten av nytt melanin (hudens färgämne), inte att de tar bort det pigment som redan finns. Man säger att epidermis, det yttersta hudlagret som innehåller melanin, förnyar sig var 28-35e dag. Det är därför som det första resultatet ofta syns efter ca 1 månad, alla hudceller måste förnyas, minst en gång. Krämen förhindrar alltså att de nya hudcellerna innehåller pigment. Aktiva Ingredienser: Kojicsyra: - Hämmar produktionen av melanin.
 Arbutin: - Förhindrar cellernas produktion av melanin genom att blockeraeffekten av tyrosinas. Är en antioxidant. Lakrits: - Ett beprövad depigmenteringsämne. Lakrits har även lugnande egenskaper. Morus alba: - Kommer från mullbärsträdet. Morus alba begränsar produktionen av melanin genom att hämma aktiviteten av tyrosinas. Är en antioxidant. Glykolsyra: - Stimulerar cellförnyelsen . Salicylsyra: - Skapar en keratolytisk process som minskar corneocyte- sammanhållningen, och förstör lipider som binder de yttre cellerna i överhuden. Effekt Före & Efter Jag hittade den här före & efterbilden som verkligen visar hur bra den är. Visst det tar tid att verkligen få resultat men när man väl fått det går det inte att sluta. Med Yellow Cream kan man se resultat i ansiktet redan efter 3-4 veckor. För en del kan det gå fortare, och för andra kan det ta längre tid. Efter 3 månader ser man ofta ett betydande resultat, men förbättringen pågår ofta i upp till 1 år med fortsatt behandling. 1 Flaska innehåller 15ml och håller ca 1 månad. Så tålamod gäller vid behandling! Risken är att när man börjar behandla kan i vissa fall göra att pigmenteringen blir värre under de första veckorna. Min Hudvårdsrutin:  - Först Rengör jag  huden med deras Foamer 5 både morgon och kväll  - Sen använder jag Light Ceutic som innehåller Glykolsyra som är ett milt exfolierande medel och ger en jämnare hy och som gör det möjligt för Yellow Cream att tränga djupare in i huden. - Sedan lägger jag på  Yellow Cream på direkt på Fläckarna. - Om jag ska vistas i solljus använder jag  Sun ceutic som innehåller solskyddsfaktor SPF 50+ och motverkar uppkomsten av pigmentfläckar samt skyddar. Tänk på att alltid använda solskydd när man använder pigmentcremer annars kan man skada huden riktigt illa. Min Kommentar om Produkten: Dermaceutics Yellow Cream är helt klart den bästa pigmentcremen som jag provat, jag gillar att man ser resultaten så tydlig redan efter några veckor och helt klart efter några månader. Så jäkla bra creme. Mitt Betyg på Produkten: Pris: 5/5 - Runt 600 för 15ml serum kan tyckas vara mycket men tycker att den är väldigt prisvärd och oftast har någon av återförsäljarna kampanj. Man använder också väldigt lite då man bara tar den direkt på fläckarna. Effekt: 5/5 - Helt klart en fullpott då den verkligen gör det den säger och i mitt fall tar den bort mina mörka fläckar. Om du har problem med pigmentfläckar kan jag bara säga Köp den! Men glöm inte att komplettera med deras andra cremer för full effekt.  Totalt:  5/5 Du hittar Yellow Cream  i någon av Butikerna Nedan SethandSally.comSkincity.seDetta är mina 2 favoritbutiker där jag handlar all min hudvård.  Ingredienser:Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycolic Acid, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth- 20, Cetyl Palmitate, Propylene Glycol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Undecylenoyl Phenylalanine, Kojic Acid, Maltodextrin, Pentylene Glycol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Magnesium Aluminum Silicate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Salicylic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Morus Alba Bark Extract, Morus Alba Root Extract, Chlorphenesin, Triclosan, Xanthan Gum, Sodium Metabisulfite, O-Cymen-5-Ol, Tetrasodium EDTA, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Polysorbate 60, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sorbitan Isostearate, Undecylenic Acid, CI 19140 (Yellow Läs gärna min recension av min favoritögoncreme Pure Effect EyesInlägget innehåller affiliatelänkar