DOG & BABY LOVE

Hello FREDAG!Här har det ju i och för sig kännas som fredag hela veckan.. Med "fredags" mys varje kväll. Igår vart de extra mys <3 speciellt med min stora kille... PANIKEN igår när vi skulle möta upp honom (Matteo) och mormor och Kiwi i backen och åka ett sista åk innan liftarna stängde.. Han försvann spårlöst.. Åkte upp i liften i den lilla barnbacken och kom aldrig ner... Vi är ju så många som åker ihop så snabbt som bara den tog alla varsin lift och backe för att hitta honom.. Jag stod kvar i mitten och väntade.. När en och en kom tillbaka utan min Matteo så var det som att jag bara tappade det.. Började hysteriskt skrika och gråta, Det är -15 och börjar bli mörkt.. Att stå och beskriva vad han hade på sig till massa människor som skulle hjälpa till och leta med skoter, Hör hur dom ropar ut på radion, pojke 7 år, marinblå jacka svarta byxor och svart hjälm..  Det ända jag kunde tänka var att DETTA HÄNDER INTE!!! Kunde inte släppa tankarna på att han åkt in i skogen och ramlat och typ låg avsvimmad, eller att någon tagit honom.. Nån tjej som just kommit försöker trösta mig och säger att ta det bara lugnt barn som försvinner brukar komma tillbaka efter 5-10 minuter... Minns att jag bara stirrar på henne och skriker han har ju redan varit borta i 25minuter... Jaha säger hon då..  Sen ser jag hur nån kommer springandes mot mig med radion framför sig... Ur hennes mun kommer dom där orden som jag hade kunnat döda för... Det står en Matteo vid vargliftens början... Har nog aldrig åkt skidor så fort i hela mitt liv.. Grät så mycket så jag knappt kunde se vart jag åkte.. Min stora älskling!  Aldrig har jag kramat honom så hårt... Han va lika ledsen han.. Som inte sett någon av oss och då åkt och ställt sig vid bilen som stod en bra bit därifrån, men när ingen kom så hade han åkt tillbaka till backen och liften... Han var borta i lite mer än 30 minuter och det va utan tvekan dom värsta minuterna i mitt liv.. Kändes som flera timmar.. Tankarna som far igenom ens huvud... Herregud att man kan tänka så mycket hemska saker..  Nu till något helt annat och sååå gulligt!! Att en hundar kan älska sina familje medlemmar det vet ju alla men våran underbara vovve har tagit detta till en ny nivå.. Hon e så gosig med lille Louie så det finns inte.. Ska ligga tätt tätt intill och bara nosa och gosa med honom.. Springer fram och slickar och gör allt hon kan för att trösta honom när han gråter.. Sist jag skrev om detta så vart det några vresiga kommentarer om att hon skulle kunna bita honom mm... Ja visst skulle hon de.. Men chansen att hon skulle göra det är typ lika stor som om att jag skulle bita honom.. Hon tror nog att det är hennes lilla valp som hon skyddar med hela sitt liv!  Så här gosigt låg dom och sov i över en timme...