GOSIGASTE MORGON GOSET!

Hade glömt trycka på publicera knappen i morse.. Så nu när klockan strax åtta på kvällen så fick jag skriva om texten.. Hur gosiga va inte dessa tre i morse då? Blir fortfarande förvånad ibland.. Haha så sjukt, jag har lixom tre barn.. (Haha i mitt huvud är jag fortfarande typ 17år)... Speciellt efter allt SKAM tittande.. Har alltid tänkt tillbaka på mina ungdomsår som att dom va så jobbiga... Då jag typ va tonåringen från helvetet.. De kan mina föräldrar skriva under på iallafall... Men när jag tittat på skam så har bilden ändrats lite, tänk så underbart roligt det va ändå.. Åh skulle såå gärna vilja va typ 15år igen men bara i typ två eller tre dagar... Sen är jag gärna trebarns och 28år igen mamma igen! hehe Idag släpptes ju säsong 3 med svensk text.. Försökte mig på den med norsk text tidigare i veckan.. Men oj så svårt det blev.. Man läser nog texten mer än vad man är medveten om att man gör.. Här hemma suger vi i oss det sista av jullovs lugnet... Tycker det känns som att det var flera månader sen det var julafton, Så märkligt samma sak varje år.. När julen är bortplockad, så ställer min hjärna in sig på typ sommar.. Kom på mig själv igår sitta och titta runt på nätet på baddräkter och bikinis... Har nog förträngt att mina värsta månader är framför oss. januari februari och mars.. Kallt och grått, fy tur att några resor är inbokade! :-) Några... eller två men försöker förhandla mig till en tredje med mannen min här hemma! :-)