LAST DAY & TIPS PÅ EN SUPER SNYGG BILLIG SKIDJACKA!

Todiloo!Igår så hade vi våran sista skiddag i Åre.. Veckan avslutades verkligen på topp! Med strålande sol och bara några minusgrader.. Perfekt med andra ord! Började med stor frukost tillsammans hela familjen, Sen skidåkning och god lunch i backen.. Bland det bästa och mysigaste jag vet! Att åka skidor hela familjen..  Lille Louie (haha skriver Humlan varje gång och sen får jag ändra till Louie) kikar på utsikten.. Så roligt han har blivit så nyfiken och tittar med sina stora ögon på allt och verkar tycka allt är sååå spännande!  N och Matteo <3<3 På åres baksida!  Lillebror F i ett litet hopp Denna lilla älsklig är så duktig på att åka så det går inte att förklara.. Han klarar alla backar även om de så är en svart puckelpist.. Nu behöver vi till skillnad mot förra året inte äns vänta längre han håller samma tempo som vi vuxna sååå STOLT över honom!!  Sista Skidbilderna för i år! Jag kom ju varken i mina täckbyxor eller min skidjacka pga.. To fat.. hehe  Paniken dagen innan vi skulle åka.. Då jag upptäcker detta! Hade ju ingen större lust att köpa nya men vad skulle jag göra? Hittade denna såå snygga jacka på rean på Belleshoes, Tog bort pälsen för att få den mer sportig:-) Vips så hade jag en varm och snygg skidjacka i min stl för bara några hundralappar Gissa om jag var nöjd! :-)