Lyxdag & Serietips!

Hello!Idag har jag haft en riktig lyxig dag.. Att smyga upp innan alla vaknat äta frukost ensam, och lyssna på en podd.. Sen hade jag nageltid kl 9, färdig vid 10, då passade jag på att gå på stan en liten stund (helt ensam) och shoppade lite.. Sen kl 11 så hade jag tid för att fixa fransarna.. Där sov jag i 1,5 timmar.. Så skönt vakna upp både pigg och snygg! Sen cycklade jag hem, och va på ett stålande humör:-)  Matteo hade en kompis här och nu ska han och hans mamma (Lina) sova här och vi ska strax laga /(Lina ska laga och jag ska titta på) En smarrig middag med hummer och sallad, Sen ska vi lägga barnen tidigt och sträck-kolla på serien Saknad... (Finns på Cmore) Igår började jag kolla på midnattssol på svt play.. Ruggigt bra:-) Så härligt att det äntligen va lite ljust idag.. Så passade på att fota lite.. I morrn så åker granen ut... Tog bort 4av fem granar innan nyår, men nu ska den 5e också bort! hehe yes är lite små tokig i granar.. Men nu får det gärna gå 11 månader innan dom åker fram igen!