SOMMARENS GODASTE GLASS (BARA 2 INGRIDIENSER)

Todilooo!!Kom just innanför dörren här på landet, Vi har varit ute och fiskat.. 2 gäddor och 1 aborre.. (jag hade ju gärna tagit upp aborren och ätit den men både morfar morbror och Matteo protesterade.. Fiskar ska vara i havet inte i magen.. ( whats the point of fishing then) Så tänker jag.. heheAnnars har vi haft en innedag här på landet då vädret bjudit på regn.. Tränade i morse, På torsdags så ska jag väga och mäta mig.. Såå nervös.. hehe Men lite mindre har jag blivit(för jag kan knäppa vissa byxor som jag inte kunde knäppa för några veckor sedan:-)  ..Även om jag både är ful och tjock enligt nån väldigt deppig människa som kommenterade här på bloggen i morse.. LÄS INTE MIN BLOGG DÅ!!! Tar inte åt mig men har man typ världens sämsta självkänsla (som jag har) Så vill man inte höra att man är tjock och ful... Speciellt inte när man typ känner sig lite smal för 1a gången på två år typ..  Men men strunt samma.. Sen har vi gjort detta idag:-) VÄRLDENS enklaste hemgjorda glass!! 5dl grädde1 burk sötat kondenserad mjölkVispa grädden, blanda i den kondenserade mjölken rör och frys.. VIPS så har man sommarens godaste glass! Jag blandade i lite koncentrerad flädersaft i min.. Otroligt gott blev det.. Men man kan ju blanda i vad man vill kaksmulor choklad bär ja allt som är gott:-) Finns en film längre ner där ni kan se hur jag gjorde:-)  Tadaaa!! Ett väldigt amatörigt litet filmklimat på hur jag gjorde glassen! :-)