Bröllopsplanering och livskonferens

Fredagen den 1 juni nu är det officiellt sommar! Jag är så lycklig, eller glad, lätt i sinnet liksom,och det känns som att dom flesta runt om mig känner likadant. Jag gissar att vi alla har fått en lycko-släng av majsolen. (Eller kanske av det dagliga vinet som folk verkar pimpla i maj (inklusive mig). Nu ska jag iväg och träna och sen ska jag på konferens, haha, eller alltså mannen och jag äta lunch och ha livskonferens.  Förat på schemat står att prata igenom renoveringen av vår nya lägenhet och det faktum att lägenheten INTE kommer bli klar i tid och att det kommer dra över ganska mycket prismässigt vad vi hade förväntat oss.... grrrr. (Vi flyttar ut 30 juni). Det här ”tråkiga” snacket får bara ta max en timme, för sen kommer vår kära vän Micke som är fest/event fixare som också gör massor med bröllop.  Såååå spännande! Jag ska dricka minst ett glas bubbel (MINST) och bara nörda ner mig i bröllopssnack!  Det mest akuta (enligt mig) är att bestämma var vi vill gifta oss och var festen ska vara. Sen kan vi chilla lite...  Haha skoja, jag kommer ALDRIG att chilla när det kommer till att planera vårt bröllop , jag vill bara gå bananas, börja prova klänningar redan nu, kanske tom måste åka till London eller varför inte NY eller PARIS för att prova klänningar (och bakverk).  OMG bridezilla-varning! Haha!Ge mig alla tips ni har på lokaler, klänningar, bröllopsbloggar ALLT!Trevlig helg mvh Bridezilla!