David Guetta på Ushuaia

Ibiza!!! Första gången jag är här. Vi har varit här sen i lördags och vi har det så skönt. Vi badar och äter mest och igår var första gången vi lämnade huset sen vi kom.  Igårkväll var vi på Ushuaia och såg när David (Guetta) spelade, för er som inte vet vem David är (typ min mamma så är han DJ).  Det var en riktigt häftigt upplevelse! Jag älskar att det var utomhus lite festivalkänsla och sjukt coolt att det var  omringat av ett hotell (Ushuaia hotell)  DOCK inget hotell att rekommendera för småbarnsfamiljer eller folk som åker på senester för att vila haha.  Dom som bodde där stod på sina balkonger och festade. allt var utomhus, coolt ändå att bo mitt i konserten. (Eller... kanske när man var 20 haha).  Efteråt så hängde vi lite backstage innan vi drog iväg till klubben Hi där Albert (som också jobbar med David och är här i huset nu) spelade.  Godaste Paellan jag ätit  Leo stormtrivs David igår på Ushuaia.  Jag och San (Alberts tjej) sushi backstage innan vi drog vidare till High.  Albert på ”Hi” Albert Harvey