Här bor vi

Jag får så många frågor om hur vi bor när vi är här i Mexiko, den vanligaste frågan är om vi bor med deltagarna. Svar Nej. Vi bor i en egen liten ”semesterby” ca 3 mil från Paradise Hotel. Här bor alla vi som jobbar med produktionen och vi är ca 70 pers. På strand”gatan” ligger det flera bungalows och sen 100 meter bakom så finns det två ”svampar” med 4 rum i varje svamp. Jag bor i svampen på bilden, längst upp med det röda taket och alla fönstren, ser ni? Där bor jag. Snett framför mig (precis vid havet ligger ett poolområde)  Bakom svampen finns en liten gångväg som går ut till en grusväg och tvärsöver grusvägen så ligger ett lägenhetsområde med pool där flera bor. På kvällarna somnar jag till vågornas dånande och vaknar när solen går upp och fåglarna kvitttrar.  poolen framför mig (bredvid bungalowsen) bungalow strandgatan som leder från poolen till ”matsalen”