Han fyller 1 år

Igår 11/3 så fyllde vår lilla älskling 1 år! Jag kan inte fatta hur fort det här året har gått, det har hänt så mycket från första gången jag fick hålla honom i mina armar, så liten och ömtålig till nu, när han far runt som en duracell kanin, snabbb, energisk, nyfiken, charmig, orädd, rolig och busig. Han går, springer och pratar, han har utvecklats till en otroligt mysig liten figur.  På morgonen lade jag en massa ballonger i sängen och sjöng för honom, han älskade ballongerna, sången var han sisådär imponerad av, sen ringde jag upp sambon på FaceTime så han också fick sjunga och vara med och fira lite, så härligt.   Sen hade vi världens mysigaste dag, vi badade, lekte och så fick Leo FaceTime:a med mormor och gudmor Paulina. Vid middagen så fick Leo en liten tårta som hotellet fixat. Såååå gulligt!  P.s jag har en massa problem med min mobil, så det kommer mer bilder i morgon,  på tårta och på födelsedagsbarnet såklart.