Hur man lurar honom

Vi hade världens drömmigaste frukost i söndags, jag tycker ju att det är en enorm lyx att äta frukost med familjen på helgerna eftersom jag aldrig är hemma på vardagarna, utan då äter jag ju frukost i studion. Leo är sjukt dålig på att äta på morgonen så nu har jag kommit på en grymt sätt att lurar i honom lite ”mat”  jag gör en smoothie på fryst mango, lite banan, avokado havregryn och lite ägg samt kokosmjölk, kokosvatten och havremjölk, mixar det och han fullkomligt älskar det! Så bra! Älskar gröt, jag vet jag är en riktig grötnörd. Det bästa jag vet är havregrynsgröt med äppelbitar/kanel och några hasselnötter eller mandlar. Men nu läxade jag till gröten med mango, jordgubbar, blåbär och kokosflingor sååå gött!  På helgen lyxas det till, ibland blir det scones, pannkakor eller bananpsnnkakor. I söndags fick Charlie välja så det blev pannkakor med nutella och jordgubbar.