Jag älskar Mallis

Jag älskar verkligen Mallis, jag tycker att klimatet är toppen, människorna är trevliga, det är en kort flygresa och det finns så många bra restauranger och fina ställen. Jag menar whats not to like liksom? Livet känns enkelt här (så klart att det blir en helt annan grej om man har ett eget ställe men ändå...) Igår tog vi en utflykt till Port de Soller och käkade lunch och badade lite i havet, så härligt, sen på kvällen träffade vi upp lite vänner inne i Palma och åt middag. Livet! Jag undrar om jag/vi hade gillat det lika mycket om man hade en liten lägenhet här (så vi kunde åka hit när vi ville) eller om jag/vi skulle tröttna då!? Jag tror inte det... det är klart att vi inte skulle kunna vara här jämt men på alla loven, eller skulle man tröttna? Tycka att det var sjukt tradigt  att fira jul i Palma, eller att alltid var här på påsken? Jag gillar iallafall idén. Vad tror ni? P.s vi åker hem idag...