Kräftskiva och gråt

Jag kan inte fatta att en av bästisens ska flytta utomlands med hela sin familj. Det är alltså min kompis Jessica och hennes man Marcus (plus deras 2 barn) som om två veckor flyttar till Marbella... visserligen säger de att dom ”bara” ska vara borta i ETT år. Men jag tror inte att dom någonsin kommer hem igen. Usch börjar typ grina när jag tänker på det. I helgen var vi iallafall på kräftskiva hos dom och lossades som som att flytten aldrig slulle äga rum. Jessica och Marcus (några av dom modigaste och mest spontana människorna jag vet)  Robert och Pontus  Jessica, Paulina och min guddotter Nomi och jag.  Dhani och jag sabrerade (här sabrerar han med ett vinglas) Paulina och Jessica (Bffs) Jag älskar kräftor och kan sluka 1kg utan problem. fick manikyr av min 5 åriga kompis innan kalaset. Rosmos (innehöll bla rosvatten) och jordgubbar