Livet på landet

Åh va vi har det mysigt, jag vill också ha ett landställe i skärgården. Herregudars vilken livskvalitet att komma bort från stan. Vädret har varit svenskt, dvs lite regn och lite sol. Vi har spelat boule och fotboll med kidsen och jag har hetsätit jordnötsringar eftersom min allergiska man inte är med (annars håller jag mig lååååångt borta från allt vad jordnötter heter och jag älskar snickers, jordnötsringar, jordnötssmör...) Hur som livet på landet är lovely. Nu ska vi gå och fiska och i eftermiddag åker vi hem och i morgon ska jag börja jobba!  jessica och jag  Jessica och Oscar Jessica och Douglas en bild säger mer än 1000 ord. Charlie skjuter mål på Jessica, zooma gärna in och kolla Jessicas min, haha!  Leo och jag  Marcus, Leo och Pontus Boule-gänget  Jag och Pontus (foton har Jessica tagit)