När David Guetta ringde

Berättade jag vad som hände i onsdags?? Jag var på Forma Vita och gjorde min andra microneedling-bahandling. Efteråt så får jag ligga med en lugnande sheetmask i ansiktet vilket gör att jag ser ut som Hannibal Lectars lillasyrra men vad gör det? Det är ändå ingen som ser. Då ringer min man (ja blivande 😍) han ringer FACETIME från LA (vi pratar alltid FaceTime) Jag svarar och då visar det sig att han sitter i studion med bl.a. David Guetta, varpå Calle börjar asgarva när han ser mig och skickar runt telefonen samtidigt som han säger ”This used to be my fiance” och i samma mening säger han David vill prata med dig och så skickar han över telefonen till Guetta som garvade såklart (vilket jag också gjorde det går liksom inte att vara seriös när man ser ut som att man är direkt hämtad ur en skräckfilm). Guetta tycker iallafall att Calle är ett geni (vilket han är) och bjöd hem oss till sitt hus på Ibiza i sommar. Rätt drömmigt va!?