Pacha party

Förra torsdagen så stannade vi uppe till 01.30 för att åka till klubben Pacha (på Ibiza) och festa. David har en klubb dör på torsdagar som heter ”f**k me i’m famous” Albert och Kevin (Glow in the dark) spelade från typ 01.00 till 03.00 då David skulle börja och köra till 06.00.(då vi i vanliga fall vaknar, om jag inte jobbar gör då går jag upp 05.00) Så Calle och jag (två trötta småbarnsföräldrar) höll oss vakna, vilket jag aldrig trodde att vi (läs JAG) skulle klara men det gjorde vi och jag var så taggad. Vi stod bakom David i Dj-båset och jag dansade nonstop från det att vi kom in på stället tills att vi drog, det var nog en av dom roligaste kvällarna på länge. Det var sånt sjukt bra drag.  Idag lägger jag mig SENAST 22.00 (älskar livets kontraster) me and my love utanför Pacha David Guetta utanför Pacha David  San