Podden som försvann och träning

Sov hela natten i natt också (drömde dock lite konstiga drömmar...) men sååå underbart.inspelningen flyter på superbra och i morgon är det sista dagen för den här perioden (vi kör 2 veckor i aug också). Vi har fått några riktigt grymma dejter (älskar mitt jobb). Ikväll så gick jag till gymmet vilket jag ALDRIG orkar göra när jag kör radio på morgonen, då måste jag träna med en gång efter sändning annars är/blir jag alldeles för trött.Innan träningen så åt jag mellis på René Voltairs ”Pepstop”. En rawfood bountyruta och en matchaboll, var sjukt sugen på kokoskolatårtan men det kändes inte så mellisaktigt.Jag är faktiskt jätteduktig (eller iallafall bra) på att hålla mig undan från socker. Men jag fryser.... alltså jättemycket, kan det vara pga att jag inte äter något socker/efterrätter!? Håller jag på att bli undernärd? Eller håller jag på att bli sjuk???I morgon kommer min kompis Anna som också är gräsänkling den här veckan och äter frukost med mig på hotellet. Så mysigt. Sen kommer Charlie ÄNTLIGEN hem. Guuud va jag längtar. I morhon ska jag också gå förbi vår lägenhet och se hur renoveringen går... så nervöst.Jag har också råkat radera ett poddavsnitt (som vi precis hade spelat in...(ångest!!!) som låg på ”Röstmemon” på min telefon, just nu letar jag som en GALNING efter någon som kan hjälpa mig få tillbaka filen.Hjälp!!! näst sista inspelningsdagen!  Mellis på Pepstop rawfood kokoskolatårta på Pepstop ❤️ var på ett kul träningspass ikväll. Nu sooova!