Premiär ikväll

jäääj idag är det äntligen premiär för ”Hela Sverige bakar” som jag är med i. Det är så kul och spännande, det var ETT ÅR sedan vi spelade in och jag var nyförlöst. Leo var bara 2,5 månad och Calle var utomlands och jag minns att jag ringde produktionen flera gånger veckorna innan vi började och halvt hysterisk och sa ”jag kommer aldrig klara det här., jag kan inte vara med”MEN det gjorde jag ju, och guuud va kul jag hade. Mest stressad var jsg över att vi fått hem papper om att vi borde provbaka alla möjliga olika saker hemma och eftersom jag hade Emmy liten bebis hemma och knappt hade tid att duscha på dagarna så fick jag panik bara av tanken att lägga 5 timmar på att baka.  Sanningen är att jag ringde in vår barnvakt Johanna som helt enkelt fick baka, smaka, bära bebis och röra i olika vaniljkrämer och sen köra allt på repeat i några dagar. Herreguuud va vill höll på. Men kul var det.  Och att vara med i programmet är något av det roligaste jag gjort! Missa inte programmet ikväll 20.00 på Tv4! Wiiihooo. P.s Glöm inte att jag var FULL av hormoner  😂 Armand Krajnc Tilde Fröling, jag, Henrik Fexeus, Jossan Crafoord och min gullis Jonas Hallberg  Ett av provbaken hemma