Romanser med kungligheter och frisyrer

Den här veckan har jag legat hemma sjuk. I måndags och tisdags hade jag ingen röst och gubbhosta från helvetet, Idag lom rösten tillbaka men jag hostar fortfarande även om det ör mycket bättre och värst på nätterna. Men eftersom jag har varit sjuk så har jag varit hemma (inne) hela veckan, så Leo och jag har myst och lekt (och fixat olika frisyrer på honom) och sen har jag kolla på några romantiska komedier (där tjej eller kille utser sig för att vara någon annan blir kär i prins eller prinsessa och sen blir det komplikationer (för att den ena parten har ljugit om vem hen är) men vips så löser sig allt och då gifter dom sig. Så praktiskt! Guuuud va jag behöver jobba i morgon haha.  Bad hairday eller bara en vanlig morgonfrilla!? Eller lilla samurajtofsen  Den vattenkammade frisyren håller bara tills håret är torrt då är vi tillbaka på ruta ett- morgonfrillan.  Med risk för spoiler alert: Prins friar till journalist (som ljög och sa att hon var lärarinna) Efter att hon råkat avslöjat att han var adopterad och inte har rätt till kronan, men självklart löser hon gåtan och hittar ett brev som kungen skrivit året innan som ändrar på reglerna. Han blir kung och dom gifter sig!Toppeb’