Skolavslutning och 3 generationers tradition!

När alla dagar känns som fredag! Faraos har varit bortrest i TRE veckor men är äntligen tillbaka i studion, villet är sååå sinnesjukt kul! Visste ni förresten att ni kan rösta på både Farao och mig som årets radioprofil!? Gör det här: http://lifestyleworld.se/lifestyle-awards/ Nu sitter jag i taxin på väg ut till Charlies skola för idag har han skolavslutning, så mysigt. Efter alla sånger och danser (och vad som mer kan tryckas in på 1,5 timmes avslutning så ska vi gå iväg ett gäng och fika. Det var nämligen en tradition som min mamma och jag hade när jag var liten att gå på ”kondis” (som mamma säger) efter skolavslutningen och då fick jag alltid välja vad jag ville, jag valde ALLTID en prinsessbakelse 😍(jag tror att även min mamma och moster hade ”kondistraditionen” som barn). Sjuåringen slutade ju i fredags så då körde vi fika på kompisars gård med jordgubbbstårta, bullar och alkoholfritt bubbel (till dom vuxna) och saft till barnen. Eller det är ju sagt att saften ska vara till barnen men mannen dricker nästan alltid upp den, det är typ det bästa han vet. Haha.  Det blir lite nötter till mellis i taxin eftersom jag inte riktigt har hunnit äta lunch utan åt bara en äggmacka innan jag lämnade jobbet. Jag vill gärna ät jordgubbstårta minst en gång i veckan nu u der HELA sommaren! Så sjukt gott!  Vi firar sommarlovet