Tuttar, mobbing och fest

Nu går livet så där fort igen... snart slutar barnen i skolan och dom har sommarlov, sen går jag på semester! Det ska bli så härligt. Idag ska jag på mammografi och kolla brösten, så bra. EftersomNär man fyller fyrtio så blir man kallad varje år, men jag har faktiskt redan varit på mammografi en gång, det var för några år sedan när jag trodde att jag hade hittat en knöl i bröstet... mamma följde med, hon var så orolig. Men som tur var så var det inget farligt. Men en påminnelse till alla, glöm inte att undersöka era bröst!!!Ikväll ska vi på födelsedagsfest hos Marcus som fyller år. Akltid när Jessica och Marcus har fest så regnar det, vilket det troligtvis även kommer göra ikväll, så igår smällde dom upp ett partytält på altanen och nyss skickade dom ut ett sms med en påminnelse att ta på sig underställ... äh ja.. vi får väl se. idag har jag på mig min Speak up tröja, för att påminna alla om att mobjing inte är ok. Bra va!?