Mot Stockholmo!

Jag har fixat mig, packat och sitter nu här redo för att åka till Stockholm med Andreas. Barnen är hos sin mormor och jag saknar dem supermycket men jag vet att det kommer gå bra. Ikväll ska vi se Tomas Ledins show som han har på Cirkus, vi har det där paketet så man får mat också så jag ser mest fram emot maten och Andreas ser mest fram emot att få se sin idol. Det är inte riktigt min typ av musik men det ska bli skönt att få göra något bara han och jag såhär. Det är Andreas födelsedag idag - Hipp hipp hurra! Snön vräker ner på utsidan och jag är taggad på morgondagens hotellfrukost! Haha, det är verkligen mycket tjat om all god mat vi ska äta både nu ikväll och på morgonen imorgon. Men nu ska vi njuta av detta till fullo, sen när vi kommer hem är det dags att packa om för nu är det bara fyra dagar kvar tills vi är i Egypten. Så typiskt att snön skulle komma just nu när vi åker men jag hoppas den är kvar när vi kommer hem igen.Som ni förstår så kommer det vara ganska tomt här denna helg och fram tills vi kommer hem från Egypten. Jag ska försöka uppdatera så gott det går men har hört att internet är ganska dåligt i Egypten så vågar inte lova något. Ni får väldigt gärna titta in här då och då ändå så jag inte ramlar av topplistan helt här på Familjeliv.Nu hör jag bilen på utsidan, dags att åka mot Stockholmo!Ha en supermysig helg allihop!Ta hand om er! Bild från när vi var i Paris i somras.