CHRISTMAS PRESENTS - FOR HIM

Jacket - ZARA // Sweaters - H&M // Watch - Daniel Wellington // Laptop sleeve - Douchebags // Shoes & scarf - H&M  God morgon! Nu när det börjar närma sig julen så tänkte jag tipsa lite om julklappar till mannen/killen eller varför inte pappa. Jag antar ju att det är flest tjejer som läser min blogg så därför jag ville skriva ett inlägg om det, hehe. Jag och Jens brukar faktiskt inte köpa julklappar till varandra men jag vet ju att dom flesta brukar göra det. Jag tyckte tröjorna från H&M var så fina, speciellt polon! Ska typ spana in den till mig själv, hehe. Laptop fodralet från Douchebags vill jag också ha själv. Hur fint? Älskar alla deras saker! Jag tror att jag ska önska mig deras skinn cabin väska. Janni har den och den är sååå fin. Köper ni julkappar till era pojkvänner/män?  Nu ska jag fokusera på barnen då Jens snart måste i väg. Han ska vara borta hela dagen idag så det är jag och kidsen. Jag hade tänkt att vi skulle baka pepparkakor igen men sist så åt Valle typ halva degen och nu när jag är själv med dom så är det svårt att hinna stoppa honom, hehe. Men vi får se! PUSS och KRAM <3 //Good morning! Now when the christmas is around the corner I´m planning to give you some tips on some christmas presents for your man/boyfriend or maybe dad. I guess that most of my readers are girls so that´s why I wanted to do a post about that, hehe. Me and Jens usually don't buy christmas presents for each other but I know most of couples do. I thought the sweaters from H&M was so beautiful, especially the polo! I think I´m going to check that out for myself, hehe. I also want the laptop sleeve from Douchebags for myself. How beautiful? I love all of their things! I think I´m going to wish for their leather cabin bag. Janni has it and it´s sooo nice. Do you buy christmas presents for your boyfriends/men?  Now I´m going to focus on the kids since Jens are about to leave. His going to be gone all day today so it´s just me and the kids. I was planning to make gingerbread again but the last time Valle ate almost all of the dough and now when I´m alone with them it´s quiet hard to find the time to stop him, hehe. But we will see what we will do! XOXO <3