COMFY COMBO

Sweater - H&M // Skirt - Ida Sjöstedt För ett tag sedan träffade jag upp Yohanna för att fota lite olika outfits och samarbeten men det blev någonting fel med formatet på bilderna så jag kunde inte lägga in bilderna i datorn. Riktigt drygt. Sen när Janni var här så visade hon mig ett program som kunde formatera om formatet på bilderna och vips så kunde jag få in dom. Så smidigt. Älskar att ha ett datorgeni i familjen, hehe. Här fotade vi i alla fall min nya favorit kombo, lång kjol och stickad tröja. Jag vill ha det varje dag, tycker att det är så fint. Den här kjolen tänkte jag ha när jag gifte mig först men jag hittade ingen top som jag tyckte passade till så det fick bli den där klänningen ni sett i stället. Hur som helst älskar jag som sagt denna kombo. Vad säger ni?//A while ago I met up with Yohanna to take some outfits and pic´s for different collaborations but it was something wrong with the format of the pictures so I couldn't put them in my computer. So annoying. Then when Janni was here she showed me a program that could change the format of the pictures and then it worked. So nice. I just love having a computer genius in the family, hehe. Anyhow, here we took some photos of my new favorite combo, long skirt and a knitted sweater. I want to wear that everyday, I think it´s so pretty. I was planning to wear this skirt at my wedding at first but I didn´t find any top that fitted to it so instead I wore the dress that you´ve already seen. Anyhow, I love this combo. What do you think? Nu har jag och Livia kommit hem från kalaset hos Alba, ätit Foodora till middag (sushi) och nu har barnen precis somnat. Båda vaknade klockan 04.45 idag så dom var trötta redan. Jag har provat tusen gånger att lägga dom senare, sova på dagen osv, men ingenting spelar någon roll, dom vaknar runt 05.00 i alla fall. Det är bara att acceptera att jag har morgonpigga barn, hehe. Nu blir det jobb framför datorn sen film och godis. Jag tycker fortfarande att jag var så grym som klarade Tough Viking igår så jag får äta godis även om det är söndag, hehe. Ha en underbar kväll, PUSS <3//Now me and Livia got home from the birthday party at Albas, had Foodora for dinner (sushi) and now the kids just fell asleep. Both of them woke up at 04.45 am today so they were already tired. I have tried a thousand times to put them to bed later, make them sleep during the day etc, but nothing matters, they still wake up around 05.00 am. I just have to accept that my kids are early risers, hehe. Now it´s time for some work infront if the computer and then movie and candy. I stil think I was so awesome for doing Tough Viking yesterday so I get to eat candy today even though it´s Sunday, hehe. Have a wonderful night, XOXO <3