LEMONADE COMI'N UP

Bottles - Clas Ohlson  Vilken värme idag hörni! I en sån här värme behövs massor med vätska, speciellt för barnen. Båda mina barn är faktiskt duktiga på att dricka så jag behöver inte tänka så mycket på det men jag vet att det lätt glöms bort. Jag köpte dessa flaskor för ett tag sedan och brukar ha dom stående framme så att barnen bara kan ta och dricka. Ibland blandar jag i lite frukt och saft så att det blir lite roligare, hehe. Jag älskar vatten med citron och gurka så jag dricker dessa hela tiden jag också. //What a heat we've been having here today! In this kind of heat it´s important to drink a lot, especially for the kids. Both of my kids are actually kind of good at drinking so I don't really have to think so much about that but I know it´s easy to forget. I bought these bottles a while ago and always use to have them out so that the kids can take one and drink. Sometimes I mix the water with some fruits and juice so it gets more fun, hehe. I just love water with lemon and cucumber so I drink these all the time too.  Idag har vi hängt mycket hemma. Vi var en sväng ute och lekte men det var så varmt och svårt att hålla barnen i skuggan så vi gick hem igen. Vi har en liten pool på balkongen som barnen badar i så det är perfekt. Jag gillar att vara hemma när det är såhär varmt, då kan man vara ute i omgångar och sen gå in och svalka sig en stund.  Nu har vi precis ätit middag, barnen badar och sen ska dom sova. Jag är helt slut jag också, tror det är värmen, hehe. Igår var jag vaken till 20.30 så ska försöka vara vaken lite längre idag, hehe. Å andra sidan är det skönt att vakna helt utvilad runt 05.00 när jag ska upp på morgonen. Ha en underbar kväll, vi hörs i morgon. PUSS <3 //Today we have been hanging out a lot at home. We were out for a quick while for some playing but it was so hot and hard to keep the kids in the shadow so we went home again. We have a small pool on the balcony where the kids use to bathe so it´s perfect. I like to be at home when it´s this hot, then you can be outside for a while and then go in to cool off. Now we just had dinner, the kids are taking a bath and then they are going to sleep. I´m exhausted too, I think it´s the heat, hehe. Yesterday I was awake until 08.30 pm so I´m going to try to be awake a bit longer today, hehe. On the other hand it´s quiet nice to be totally rested when you wake up around 05.00 am every morning. Have a wonderful night, talk tomorrow. XOXO <3