LITTLE BLACK DRESS

Dress - Zara  God morgon! Här är klänningen som ni fick en dålig bild på i går. Älskar den. Hur söt? Jag älskar både svart och off shoulder så den var som gjord för mig, hehe. Älskar också att jag har hittat en hörna hemma där jag kan fota outfits i bra ljus, det underlättar ju enormt för mig som sällan hinner fota ute då barnen springer iväg. Jag ska såklart försöka variera outfit-bilderna med andra bakgrunder men det är alltid bra att ha en nödlösning som alltid funkar, eller hur? //Good morning! Here are the dress that you saw on a bad picture yesterday. I love it. How cute? I love both black and off shoulder so it was almost made for me, hehe. I also love that I´ve found a corner at home where I can shoot outfits in a good light, that makes it so much easier for me since I don't have the time to take photos when we´re out since the kids always runs away. Of course I´m going to try to variate my outfit pictures with other backgrounds too but it always good to have an emergency solution that always works, right?  You find the dress HERE Idag ska jag försöka ta mig till lekplatsen med barnen. Jag tror att vi ska gå direkt efter frukost så vi får det gjort, hehe. Sen kan vi gå ut till sandlådan vid oss i eftermiddag när Jens är hemma. Jag behöver hans hjälp då eftersom att Valter gärna vill springa iväg och det inte finns någon grind, hehe. Ha en underbar dag, PUSS <3//Today I´m going to try to go to the playground with the kids. I think we are going there after breakfast so we get that done, hehe. Then we can go to the sandbox next to us this afternoon when Jens is at home. I need his help then since Valter always runs off and we don't have any gates there, hehe. Have a wonderful day, XOXO <3