STOCKHOLM & FAMILY TIME - LINK TO THE VLOG

Pic´s from Jannis blog.. God morgon! Jag och Mimmie fick till vår AW igår, så himla mysigt. Vädret var ju magiskt så jag hängde på stan i flera timmar, gick i butiker, köpte lite presenter inför kalas på söndag och sen åt lunch på Sturehof. Underbart var det. Jag behövde den tiden efter fyra dagar med barnen själv, hehe. Tack bästa Mimmie för en mysig dag <3 Jag lovade ju er för ett tag sedan att länka till videon som Janni gjorde är hon var här och nu såg jag att hon hade lagt upp den och ni hittar den HÄR. Jag älskar när Janni gör videos med barnen, det är så kul att spara. Jag är sämst på att filma dom så det är prefekt när hon är här och gör det, hehe.  Nu blir det frukost och sen ska jag och Peter till Stadion och härma ut våra startnummer till Tough Viking (!!). Jag hade helt ställt in mig på att strunta i det då jag är så allergisk så det inte är sant, plus att jag känner mig sjuk, har ont i lungorna. Men jag har känt såhär i två veckor nu så jag antar att det bara är från pollen så jag kör ändå. Jag kommer dock hoppa över dom hinder som jag kan skada mig på och ta det lugnt, har ju inte tränat någonting alls på två månader. Önska mig lycka till. Ha en underbar lördag, PUSS <3 //Good morning! Me and Mimmie found the time for our AW yesterday, so cozy. The weather was amazing so I hung out in town for hours, looked in some stores, bought some present for a birthday party this Sunday and had lunch at Sturehof. It was magical. I needed that time after four days alone with the kids, hehe. Thank you the worlds greatest Mimmie for a cozy day <3 I promised you a while ago to link to the video Janni made when she was here and I saw that she have posted it now and you can find it HERE. I love when Janni makes videos with the kids, it´s so fun to save. I´m terrible at filming them so it´s perfect when she's here and do that, hehe.  Now it´s time for breakfast and then me and Peter are going to Stadion to pick up our start numbers for Tough Viking (!!). I had so planned to ignore this since I´m so allergic, plus that I´m feeling kind of sick, my lungs hurt. But I have been feeling like this for two weeks now so I guess it´s only pollen so I´ll do it anyway. Although I´m going to skip those obstacles that I feel can hurt me and just take it easy, I haven't been doing a single workout in two months. Wish me luck. Have a wonderful Saturday, XOXO <3