CHILDREN’S CLIMATE PRIZE

I samarbete med Telge Energi

 Jag tror att vi alla föräldrar funderar på hur framtiden kommer se ut för våra små. Att då ha små unga engagerade barn som redan nu tänker framåt och långsiktigt tycker jag absolut bör uppmärksammas och prisas!

Har du en liten klimathjälte där hemma? Nu riktar nämligen Telge Energi strålkastarna mot nästa generations klimat- och miljöhjältar.
Nu kan du nominera ett barn i åldern 9-16 år till Children’s Climate Prize 2016.
Telge Energi ser ren el som en självklarhet men tycker inte att det räcker för att förändra världen. Därför tar de det ett steg till för att se till så att så många barn som möjligt får en ljusare framtid.

Om du vill nominera just ditt barn till att bli nästa klimathjälte gör du det via Telge energis hemsida. Vinnaren får en medalj, 50.000:- samt ett diplom under högtidliga former på Södertäljes stadshus. Nomineringen ska vara gjord innan den 22 oktober.

Så gör en liten enkel film på just din klimathjälte, ladda upp den via Telge Energis hemsida och sedan är det bara att hålla tummarna!
Lycka till alla unga duktiga klimathjältar!

Share via email
Share on Tumblr

BYE BYE LOS ANGELES img_2668.jpg
Hej då Los Angeles för denna gång!  Jisses vad jag älskar California. Jag fick nöjet att sitta på flightdeck när vi lyfte från LAX. Riktigt häftigt att se hela LA från cockpit och lyssna på flygradion. img_2646.jpg
img_2654.jpg

SAS Business är verkligen wow. Såklart hade Elin fixat så jag fick lite extra service ombord:)

Ska bli kul att komma hem till en helg med barnen. Det är alltid en märklig känsla när man är iväg utan barn. Jag saknar såklart ihjäl mig efter min älskade killar men samtidigt behöver man en paus ibland.

Trevlig fredag från mig och tack för ni läser min blogg!

Share via email
Share on Tumblr

GRÖNT I HÖST

 

Hösten är nära och jag tycker Elodie Details senaste kollektion är helt fantastisk.  Jag fick hem mössor, ryggsäck och skötväska förra veckan, allt i grönt. Helt klart mina favoriter i höst. Framför allt mössan som är bedårande. Du hittar allt här.

103555_LS

103879_LS2

103615_LS2

103505_LS

Share via email
Share on Tumblr

COCKTAILS IN LADen sista dagen i L.A och all in på drinkarna. Vi har ett favorit mexställe i Santa Monica som heter Blue Plate Taco. Är det något man ska passa på att äta i Californien är det mexicanskt.


Efter ett gäng cocktails åkte jag och mötte upp en vän i Hollywoods Hills.
Black and white in Hollywood :)

Sista drinkarna i L.A  

Share via email
Share on Tumblr

NOSTALGI

Gästinlägg av Elin

Hej från ett regnigt Stockholm. Ombytta roller här. Jag är hemma i Sverige och Johannes kvar i solen ett par dagar. Jag har precis märkt barnens kläder som de använder på förskolan.

Jag blir så nostalgisk när det kommer till att märka kläder. Kommer ihåg när man själv fick bestämma hur lapparna skulle se ut när man var liten. En nalle framför sitt namn och röd text på en vit liten tygbit som mamma sydde fast i våra kläder. Vilket jobb!! Det är helt klart lättare nu. Jag har tidigare bara använt en penna men så beställde jag namnlappar istället och jag som älskar att pyssla drog fram ALLT som går att märka och började klistra och stryka.

image

Jag beställde både klisterlappar och några som man stryker fast med strykjärnet. Sitter som berget! Man kan till och med torktumla och tvätta plaggen i 100 grader utan att de släpper. Klisterlapparna använde jag på tex skor, nappar, vattenflaskor osv och de håller även de om man diskar riktigt varmt. Så det är verkligen dagens tips! Jag beställde från namnlappar.se

image

imageJag valde att skriva efternamn istället för telefonnummer på den undre rader för det finns två Rio på Rios avdelning på förskolan så tyckte det var bäst.

Funderar starkt på att beställa med mitt namn och telefonnummer och sätta i alla mina uniformsdelar och allt annat som vi har med oss på jobbet, typ Ipad, växelkassa, serveringskläder, necessär osv osv. Så slipper man jaga runt bland alla kollegor när man råkat glömma något ombord. Haha.

Ha en fin dag!

Share via email
Share on Tumblr

BEACH DAY

Kan man annat än älska L.A. Detta väder är så underbart. Inte för varmt och inte för kallt.
Vi började tidig morgon på Venice beach med frukost. Så mysigt. Sen har vi bara hängt nere längs stranden hela dagen.

Här kommer ett gäng bilder från en helt perfekt dag.
Som vanligt i USA var det hur mycket mat som helst, haha!

Älskar denna bild med alla färgerna!

Venice Beach!


Vi hyrde cyklar som vi hade hela dagen. Ett perfekt sätt att se mycket på kort tid.


Baywatch:):)


Share via email
Share on Tumblr

MIDDAG I WEST HOLLYWOOD 


img_2629.jpg
Vi var rätt trötta efter en lång dag på beachen igår och ville äta på något skönt ställe med lite stök. Vi bestämde oss för ta så en Uber genom Beverly Hills och sedan vidare till ett ställe som heter Mama Shelter som ligger i Hollywood. De har en superhärlig takbar. Dock blev vi HELT fast i fredagstrafiken och när vi suttit i bilen i nästan en timma kände vi att vi behövde ändra planen då båda var riktigt hungriga.

Istället svängde vi in på Pump som ägs av en av Hollywoodfruarna, Lisa Vanderpump. Elin hade varit där förut och visste att det låg på vägen så vi bad chauffören släppa av oss. Pump är ett kul ställe att hänga på om man som sagt vill ha lite stökig stämning, skön atmosfär under olivträden och endast manliga servitörer i ljusrosa öppna skjortor. Haha! Man går inte dit för stans bästa mat, utan mer för upplevelsen.

Beverly Hills. Såhär skulle jag vilja att min gata hemma såg ut. 


img_2704.jpgVi åt pasta båda två, min var med tigerprawns! De omtalade servitörerna..

Utanför tänder de upp massa ljus, lampor och eldar när det blir mörkt så det är ganska skönt att bara sitta där och ta en drink också.

Share via email
Share on Tumblr

LA 

Nu är vi i LA. Inga barn. Verkligen ett av mina favoritställen i världen. En fantastiskt utsikt att vakna till. 

Santa Monica Pier.
Venice Beach. 


3rd street promenade. 

Nu väntar vi på en Uber för åka vidare in till Hollywood och käka lunch! Ha en underbar lördag.

Share via email
Share on Tumblr

SCOUTING NEW LOCATIONS


P62A8049

P62A8067
I måndags var det slutfest på Gåsmamman och nu är jag igång med nya roliga projekt. Vi var och tittade på ett par nya locations inför nästa filmjobb jag producerar i höst. Jag jobbar ofta och gärna med min vän Per Askergren som har Jabangi produktion.  Letar ni efter ett duktigt fotograf är Per ett hett tips.
Jag fick nöjet att stå lite modell för våra referensbilder till kunden.

P62A8090
P62A8098
P62A8200

Share via email
Share on Tumblr