Fyll i pratbubblorna


Vi vill att ännu fler ska hitta till Sveriges största familjesajt, Familjeliv.se, och kommer därför berätta om sajten i tidningar och på olika sajter i en rad annonser. Vår reklambyrå har hjälpt oss att plocka fram några serieteckningar som ska utgöra underlag till våra annonser och nu behöver vi hjälp av DIG att hitta på vad som ska stå i dem.

Gör så här
Fyll i pratbubblorna med dina bästa förslag på text genom att skriva direkt i dem. Klicka vidare till nästa annons tills du fyllt i alla (tre stycken). Du kan när som helst stega tillbaka och ändra tills du blir nöjd. När du är klar fyller du i dina kontaktuppgifter och skickar in ditt bidrag. De bästa bidragen kommer vi att använda i kampanjen. Kanske blir Familjeliv.se ännu större tack vare dig!

Vinn superläcker dammsugare

Förstapriset i vår tävling är nya dammsugaren Electrolux UltraSilencer  – så tyst att du faktiskt kan göra andra saker medan du dammsuger. Tala i telefon, dammsuga medan barnen sover eller lyssna på musik (utan hörlurar). Värde cirka 2 200 kr.

@ELECTROLUX@

Chans att vinna ultraläcker dammsugare från Electrolux
Förstapriset i vår tävling är nya dammsugaren Electrolux UltraSilencer från  – så tyst att du faktiskt kan göra andra saker medan du dammsuger. Tala i telefon, dammsuga medan barnen sover eller lyssna på musik (utan hörlurar). Värde cirka 2 200 kr.

Tävlingsregler
För att delta i tävlingen anger du vad personerna säger i pratbubblorna. En jury bestående av medarbetare på Familjeliv Media AB kommer att utse vinnaren som skrivit bästa bidraget. Förstapris är Electrolux UltraSilencer. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen accepterar du också att ditt bidrag kan komma att användas i Familjelivs kommande annonskampanj. Tävlingen pågår till och med torsdag 10 juni


Familjelivs redaktion kommer att utse vinnaren och vi behöver dina pratbubbletexter redan den 10 juni för att du ska vara med och tävla.