De senaste dagarna i "fula" bilder

Förlåt för att jag inte uppdaterat här på ett par dagar, den här veckan har varit full rulle sedan start. Har varit så dålig på att fota, men har ett par bilder från min mobilkamera. Skäms alltid när jag laddar upp mobilbilderna. Vet inte varför? Har kanske för höga krav på mig själv... Jag sitter för det mesta och jobbar i Frihamnen med Add-gänget. Vi brukar gå och luncha tillsammans och då blir det ställen här i närheten. Till exempel Créme där de har massa goda sallader. I måndags åt vi där. När vi kom tillbaka från lunchen "bakade" vi vattenmelontårta till Staffan som fyllde år. Går på 5 minuter och så gott! I måndags hämtade jag Nico på dagis. Han var klädd som en prinsessa haha, så söt! Tog dock inga bilder utan filmade bara tyvärr. Men han älskade att ha på sig den rosa puffiga kjolen så jag antar att det inte är sista gången jag ser honom i den. Vår rutin är att leka lite på lekplatsen efter hämtning. Så mysigt! Igår hade jag och Magnus "Date-night" och möttes upp efter jobbet för middag på Broms. Jag åt en supergod sashimisallad till varmrätt och Magnus Råbiff. Till det blev det ett glas bubbel för mig. Man måste ju passa på när man är barnfri ;) Till efterrätt åt jag en annorlunda efterrätt bestående av chokladmousse med pumpasorbet och pumpakräm. Sjukt gott och väldigt ovanlig smak. Min lilla cooling. Älskar att hänga med honom på morgnarna. Vi brukar dansa och kolla på Stora Maskiner (har ni sett den?). Imorse var han väldigt mammig så han fick sitta med mig när jag sminkade mig, han tycker det är väldigt spännande. Än så länge har han bara kastat en ögonskugga i golvet så den "spruckit" och det bara är puder av den. Nu ska jag köra igång jobbet. Har massor att ta tagi i. Ha en underbar dag :-) Kram!