En riktig pissvecka rent ut sagt!

Förlåt för mitt dåliga ordval i rubriken, men den senaste veckan har faktiskt varit en riktig pissvecka. Därav att motivationen att blogga och inspirera varit på botten, det hade inte heller känts ärligt mot er att verka glad här när jag inte varit det. Förra veckan hände en grej på Nicolas dagis vilket gjorde att vi helt tappade förtroendet för dagispersonalen. Ett allvarligt sådant. Efter möte med både förskolechefen och kommunen på Lidingö fick vi förhoppningar att de skulle lösa en ny plats till Nicolas, efter som de sa det. De var helt med på noterna och skämdes över händelsen. Men, trots att vi träffats och kommit fram till att de skulle lösa en ny plats, ändrade de sig helt plötsligt dagen efter. Så, nu står Nico utan dagisplats och vi kan verkligen inte gå tillbaka till samma dagis. Inte nog med att händelsen var jobbig och att vi måste börja om hela inskolningen på nytt - vi får dessutom inte hjälp från de som bestämmer. Vad gör man? Enligt dem måste vi ringa runt själva till privata förskolor, för vi får inte en annan plats på de kommunala, men även de har kösystem och vi behöver ju en plats igår? Vi kan inte vänta 4 månader... Suck!Utöver dagiskrisen, väntar vi på ett - vad som kan vara - ett jobbigt besked från en familjemedlem. Kan det bli värre? Förlåt för superdeppigt blogginläg,g men ni förstår kanske anledningen till att jag inte haft tid/möjlighet att uppdatera här. Jag jobbar ju heltid och all min fritid har gått åt andra håll. Jag hoppas innerligt att Lidingö kommun ändrar sig och vill hjälpa oss. Jag hoppas innerligt att beskedet om familjemedlemmen inte är negativt. Hoppas i alla fall att ni mår bra och att ni hänger kvar ändå! Jag tror det kanske tar ett par dagar till innan jag hittar den där glädjen att uppdatera här, men ni har en liten statusuppdatering och vet att jag finns kvar i alla fall :) Önskar er en underbar vecka!