Vad hände med håret när jag fick barn???

Någonting jag förundras över varje dag (okej inte varje dag, men ofta) är den otroliga skillnaden på håret sedan jag fick barn. Jag har alltid velat ha långt hår och sparat och sparat. Min mamma har fått klippa mig och jag har alltid sagt att hon max får klippa en centimeter för jag inte velat att det ska bli kortare. Hade till och med extensions en period men det slet otroligt mycket på mitt egna hår så slutade på en gång. När jag blev gravid ställde jag mig in på att man skulle tappa allt hår när jag fick barn och ammade. Vad som hände? Se nedan från innan jag fick barn och sedan efter: Ser ni skillnaden? Till vänster är en bild på när jag var i gravid vecka 18 eller någonting. Längden på håret är typ längsta jag haft och tro mig, har alltid sparat. Till höger är nu. Sjuk skillnad!! Trodde man skulle tappa hår när man ammade... Jag är så lycklig över att håret blivit så långt och tjockt. Vet inte om det endast beror på att jag fått barn och andra hormoner, eller om det är en kombination av att jag de senaste åren endast tvättat håret med ekologiskt schampo och balsam, har aldrig hårspray, låter ofta håret självtorka och plattar/lockar väldigt sällan. Jag hoppas verkligen att håret inte blir kort igen nu när jag har vant mig vid längre längd. Är det normalt att man får längre hår efter barn? Hur var det för er?